casino siteleri

Filo Araç Kiralama Hizmetleri İçin Doğru Adres Carvento

Diğer Haber Girişi : 02 Aralık 2021 08:51
Filo Araç Kiralama Hizmetleri İçin Doğru Adres Carvento

İstanbul filo kiralama hizmetine ihtiyaç duyanların başvurabileceği ilk adres olan Carvento ekonomik fiyatları ve kaliteli hizmetleri ile sektörünün öncü isimleri arasında anılmaktadır.

Deprem konutları

 

Filo araç kiralama İstanbul başta olmak üzere birçok ilimizde oldukça büyük ilgi gören hizmetlerden biridir. Beraberinde birçok avantajı getiren filo araç kiralama hizmetleri sayesinde başlangıçta maliyet belirlendiğinden bütçe kontrolü rahatlıkla yapılabilmektedir. Araç kiralama uzun süreli olarak yapıldığı için bakım ve onarım hizmetleri filo araç kiralama hizmeti alanlar için bir sorun olmaktan çıkmaktadır. Filo araç kiralama hizmetlerinden yararlanıldığı süre boyunca vergi, sigorta ve yedekleme gibi işlemler filo araç kiralama hizmeti veren kurum tarafından yürütülmektedir. Ayrıca yol yardım ve daha birçok konuda destek alınması mümkün olmaktadır.

İstanbul filo kiralama hizmetine ihtiyaç duyanların başvurabileceği ilk adres olan Carvento ekonomik fiyatları ve kaliteli hizmetleri ile sektörünün öncü isimleri arasında anılmaktadır.

Filo araç kiralama hizmetinden yararlanmak şirketler açısından birçok açıdan büyük avantaj sağlar. Şirketler filo araç kiralama hizmetleri sayesinde ulaşım ihtiyaçlarını kolay, pratik ve ekonomik bir şekilde çözümlerler. Ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için araç satın alma ve bunun için bir bütçe ayırma gereksinimleri ortadan kalkar. Üstelik söz konusu bütçeyi şirketlerini büyütmek ya da işletmelerinin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için kullanabilirler. Araçların satın alınması yerine uzun süreli olarak ve en ekonomik fiyatlarla karşılanması imkanını veren filo araç kiralama aynı zamanda şirketleri araç satın aldıkları ve araçlarını yenilemek istedikleri takdirde karşı karşıya kalabilecekleri değer kaybından da kurtarır. Filo araç kiralama bedelinin aylık sabit taksitler halinde ödenmesi şirketin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için toplu nakit çıkışı yapma gereksinimini ortadan kaldırır.

 

Ulaşım İhtiyaçlarınızı Ekonomik Fiyatlarla Karşılayın

Filo kiralama hizmeti; şirketlerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için gereksinim duydukları araçları satın almaları yerine uzun dönemli olarak kiralamalarına dayanır. Şirketlere ulaşım ihtiyaçlarını satın alma maliyeti olmadan karşılama ihtiyacı sağladığından son derece avantajlı olan filo araç kiralama konusunda Carvento tecrübesi ve güçlü araç filosu ile fark yaratmaktadır. En uygun fiyatlarla üst düzey kalitede hizmet vermeye odaklanan Carvento’nun birinci önceliği müşteri memnuniyetinin en üst noktada sağlanabilmesidir. Bu anlayış çerçevesinde Carvento her şirkete kendine özgü ihtiyaçlarını karşılayacak özellikte planlar sunmaya ve en uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaya odaklanmaktadır.

Şirketler filo araç kiralama hizmeti aldıkları takdirde büyük ölçüde tasarruf etmektedir. Bunun en büyük nedeni filo araç kiralama hizmetleri sayesinde araç sahibi olmanın ve bundan kaynaklanan bakım, sigorta, vergi gibi masrafların ortadan kalkmasıdır. Aynı zamanda araçlarla ilgili operasyonel ve bakım sürecini kapsayan tüm işlemler Carvento tarafından gerçekleştirilmekte bunun sonucunda şirketler iş gücü açısından da tasarruf etmektedir.

 

 

Carvento İle Ulaşım Sizin İçin Sorun Olmaktan Çıksın

Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Bunlar arasında yer alan şartlardan bazıları şu şekildedir:

Renault Clio, Fiat Egea, Peugeot 301 gibi B segmenti araç kiralamalarında 23 yaş ve 2 yıllık ehliyet,

Ford Focus, Renault Megane gibi C segmenti araç kiralamalarında 25 yaş ve 3 yıllık ehliyet,

VW Passat, Audi A6 gibi D ve E segmenti araç kiralamalarında 28 yaş ve 5 yıllık ehliyet şartı bulunur.

Sözleşme süresince meydana gelebilecek olan her tür trafik cezası ve sorumluluk kiracıya at olup Carvento’nun tüm araçları Trafik Sigortası ve Özel Kasko Sigortası ile sigortalanır. Ancak sigortaya ilişkin şartların yerine getirilmezse sorumluluk kiracıya ait olur.  Ruhsat ve anahtar taşınabilir eşyalar olduğundan çalınma durumunda sigorta kapsamı dışında kalır. Akaryakıt fiyatları araç kiralama fiyatlarına dahil değildir. Kiralama başlangıcında kontratta belirtilmiş seviyede teslim edilen yakıtın kiralama sonunda aynı seviyede teslim alınması gerekir. Eğer araç eksik ya da boş depoyla iade edilirse hizmet ücretiyle birlikte yakıt farkı tahsil edilir.

Carvento araç kiralama hizmetinden yararlanan müşteriler araç kiralama süresi boyunca kaliteli ve kapsamlı hizmetlerden faydalanabilirler. Carvento Türkiye genelinde anlaşmalı olduğu 360 servis noktası ile müşterilerine üst düzey hizmet sunar. 7/24 Assistance hizmeti ile ihtiyaç duydukları her an müşterilerine destek sağlamasının yanı sıra anlaşmalı lastik servislerinde lastik depolama ve lastik değişim hizmetleri de sağlar. Böylece araç kiralama hizmeti alan müşteriler kaynaklarını firmalarının yatırımları için kullanabilir ve konforlu yolculukların tadını çıkarabilirler.

Carvento sektöründeki deneyimi ve güçlü filosunun yanı sıra kiralama süreçlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi ve hizmetin sürekliliğinin sağlanması konusunda da öncü isimlerden biri olarak kabul edilir. Filo araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak araç satın almanın zorlayıcı olabilen mali külfetini ortadan kaldırmasının yanı sıra Carvento %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile bundan çok daha fazlasını sağlar.

YouTube Haber arası

Carvento tarafından filo araç kiralama müşterilerine sunulan birçok destek maliyetlerin azaltılmasına yardımcı olmasının yanı sıra araçlarla ilgili takip süreçlerine ayrılan zamandan da tasarruf edilmesini sağlar. Türkiye genelinde bulunan 360 servis noktası ile müşterilerine en ufak bir ihtiyaçlarının dahi en kısa sürede giderilmesini sağlayacak kalitede bir hizmet verir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.