casino siteleri

FÜ´de TÜBİTAK 2209-A Proje Yazma Eğitimleri verildi

Eğitim Haber Girişi : 04 Kasım 2022 15:11
FÜ´de TÜBİTAK 2209-A Proje Yazma Eğitimleri verildi
Fırat Üniversitesi´nde (FÜ) öğrencilere yönelik, TÜBİTAK 2209-A proje yazma eğitimleri verildi.Proje ve bilimsel yayın sayısında sür
Fırat Üniversitesi´nde (FÜ) öğrencilere yönelik, TÜBİTAK 2209-A proje yazma eğitimleri verildi.
Proje ve bilimsel yayın sayısında sürdürülebilir bir artış hedeflenen FÜ´de, öğretim elemanlarının ardından öğrencilere yönelik de TÜBİTAK programları proje yazma eğitimleri verildi. Bu çerçevede FÜ Kariyer Merkezi tarafından üniversitede öğrenim gören öğrencilere yönelik, TÜBİTAK 2209-A Proje Yazma Eğitim programları düzenlendi. Projenin ilk eğitiminde Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Beyda Taşar tarafından `Fen ve Mühendislik Alanında TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Projeleri Hazırlama Eğitimi´ verildi.
Taşar, üniversite öğrencilerine hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzeme, seyahat ve hizmet alımı gibi giderler için hibe desteği sağlandığını ifade ederek, araştırma projelerinin en çok 12 aylık süre ile desteklendiğini kaydetti.
3 gün süren eğitimlere, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.