casino siteleri

GALATASARAY'IN RİZE MAÇI KOLAY OLMAYACAK

Spor Haber Girişi : 18 Mayıs 2015 10:23
GALATASARAY'IN RİZE MAÇI KOLAY OLMAYACAK
Fenerbahçe Teknik Direktö



Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, "Son haftalarda bu tip maçları, zirve mücadelesi yapanlarla aynı baskı altında, aynı şartlarda oynuyoruz. İlk devre düzenli oynadık, iki takım da birbirini kontrol etti ve iyi mücadelesi olan bir maç vardı. İkinci yarı rakip 10 kişi kaldı, iki değişiklik yaparak daha fazla baskımızı artırmak istedik. Mersin takımı da iyi bir takım. Onlar da çok iyi mücadele ettiler, iki-üç topları direkten döndü. Bizim de net pozisyonlarımız olmadı ama son dakikalarda gelen golle kazandık ve 70 puanımız var. Zirve yarışında sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu, bu maçı kazanarak herkese gösterdik” dedi.

Hafta sonu Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçının 3 ihtimalli olacağını söyleyen Kartal, “Derbi, 3 ihtimalli bir maç. Derbilerin sonucu önceden belli olmuyor. Pazar günü derbiyi seyredeceğiz ve Başakşehir maçını oynayacağız. 3 puan gerideyiz, rakibimizin 1 maç kaybetmesi yeterli oluyor. Kendi önümüzdeki iki maçımızı kazanıp onların sonucunu bekleyeceğiz. Galatasaray'ın Rize maçı kolay olmayacak, onların teknik heyetine ve takımına çok güveniyorum. Ligde kolay maç yok, her maç zor. Kendi maçlarımızı kazanıp diğer maçları bekleyeceğiz” diye konuştu.

Son maçta şampiyonluğu ilan etmek istediklerini belirten İsmail hoca son olarak şu ifadelere değindi: “Biz son yıllarda 3 defa son maçta şampiyonluğu verdik. Bu kez son maçta şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Kalan iki maçımızı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakiplerimizin kaybedebileceklerini düşünüyoruz. Mersin'i yenerek şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu gösterdik."

Basın Toplantısı

Teknik Direktör Kartal, karşılaşma sonra düzenlenen basın toplantısında ise şu ifadelere değindi:

“Bu akşam 3 puan almak ve zirve mücadelesini sonuna kadar sürdürmek için geldik. Onlarda iyi hazırlanmışlardı. Güzel bir maç oldu. Biz de rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra bir an önce sonuca gitmek ve maçı kazanmak istiyorduk. Son dakikada gelen bu golle maçı kazanmasını bildik. Şuanda 70 puanımız var. Şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olduğumuzu gösterdik. Rakiplerimizin maçlarını bekleyeceğiz. 2 maçımızı kazanıp onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Şampiyonluğun en büyük adayıyız, o yüzden 3 puan çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum.”

YouTube Haber arası