Gelinini 14 yaşındaki kızının odasında vurmuş

Asayiş Haber Girişi : 09 Ağustos 2020 14:34
Gelinini 14 yaşındaki kızının odasında vurmuş
Kahramanmaraş´ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle evine gelen oğlunu vuran babanın, gelinini de 14 yaşındaki kızının odasında vurduğu iddia edildi.
Kahramanmaraş´ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sonrası babası tarafından öldürülen oğul ve gelin cinayetinin perde arkası ortaya çıkmaya başladı.
İddiaya göre, Kahramanmaraş´ta petshop işi yapan Adem Maraşlı (29), babası ile arazi meselesini konuşmak için baba evi olan Onikişubat ilçesi Döngele Mahallesi´ne geldi. Oğlu ve gelininin geldiğini gören baba Dursun Maraşlı, evindeki tüfeği alarak dışarı çıktı.
Olay yerinde oğlunu öldüren baba Dursun Maraşlı, kaçan gelini Meryem Maraşlı´ya ateş ederek peşine düştü.
Sürünerek evin 3´üncü katına çıkan gelin, burada Dursun Maraşlı´nın 14 yaşındaki kızı E.M.´nin odasına girdi. Baba Dursun Maraşlı, kızının odasına saklanan gelinini tüfekle öldürdü.
Cinayet sonrası jandarmayı arayıp, `oğlumu ve gelinimi öldürdüm beni tutuklayın´ diyen baba Dursun Maraşlı, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

`Kredi borçlarını ödemek istiyordu´
İddiaya göre Dursun Maraşlı´nın, bankadan çektiği kredi borcunu ödeyemeyeceği için oğluyla telefonla konuştuğu ve arazilerinden bir kısmını satmak istediği, oğlu Adem Maraşlı´nın da buna karşı çıktığı, meseleyi konuşmak için baba evine geldiği öğrenildi.