Gizem Özer, Dünya Boks Şampiyonası´na iyi başladı

Spor Haber Girişi : 12 Mayıs 2022 14:07
Gizem Özer, Dünya Boks Şampiyonası´na iyi başladı
İstanbul´da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası´nda ilk maçına Moğolistanlı rakibi karşısında çıkan Gizem Özer, rakibini 5-0
İstanbul´da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası´nda ilk maçına Moğolistanlı rakibi karşısında çıkan Gizem Özer, rakibini 5-0 yendi.
Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası İstanbul´un ev sahipliğinde devam ediyor. Türk Milli Takımı´nın madalya umutları arasında yer alan ve son Avrupa Şampiyonası´nı ikinci olarak tamamlayan Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Gizem Özer, ilk maçında Moğolistan´dan Shinetsetseg Uranbileg ile karşılaştı. Rahat bir oyun sonucu rakibi 5-0 yenen Gizem, 63,5 kiloda bir üst tura yükseldi. Gizem´in bir üst turdaki rakibi ise Yunanistan´dan Papadatou Pavina olacak. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da Gizem´i tebrik eden bir mesaj yayımlayarak, "Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası´nda rakibini 5-0´lık skorla mağlup ederek bir üst tura çıkma hakkı kazanan Elazığ Belediyespor Kulübü Milli Sporcumuz Gizem Özer´i tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.