Göçmez Evleri Ücretsiz Olarak Teslim Edeceğiz”

Siyaset Haber Girişi : 06 Mayıs 2023 23:14
Göçmez Evleri Ücretsiz Olarak Teslim Edeceğiz”
Göçmez “Evleri Ücretsiz Olarak Teslim Edeceğiz”


İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt’a bağlı Seyituşağı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyerek, İYİ Parti iktidarında evlerin ücretsiz teslim edileceğini söyledi.

Sanal Instagram haber içi


Malatya’yı yeniden dizayn edip derleyip toparlayacaklarını ifade eden Göçmez,  “Malatya’yı biz bir defa yerinde dönüşümle ayağa kaldıracağız” dedi.


“VAR OLAN VEKİLLERİMİZ PİYASADA YOK BİR DEFA”


İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Temel felsefemiz herkes önce kendi evinin önünü temizlerse kirli bir mahalle kalmaz. Benim milletvekilliğine soyunmamın yegâne sebebi Malatya. Malatya’yı yeniden dizayn edip derleyip toparlayacağız. Beni haber sitelerinden, televizyonlardan, sosyal medyadan takip edenler iyi bilir ki ben sadece proje anlatıyorum. Siyaseti ben bir başka partiyi veya milletvekilini eleştirerek onların yaptığı yanlışı yaparak yapmıyorum. Ben sadece kendi yapacaklarımı anlatıyorum, niyetimi anlatıyorum, olması gerekenleri anlatıyorum inandığım şeyleri söylüyorum, yapacağım şeyleri söylüyorum ve hemşerilerimiz beni anlıyor. Evi yıkılan iflas eden dükkânını kaybeden bir sürü insan ortada kaldı. Var olan vekillerimiz piyasada yok bir defa” şeklinde konuştu.


“3 AY GEÇMİŞ ENKAZLAR HALEN YERİNDE DURUYOR”


“Sosyal Devletin gereği yıkılan binanın yerine yenisinin ücretsiz vermektir” diyen Göçmez “Malatya’yı biz bir defa yerinde dönüşümle ayağa kaldıracağız. Başından beri biz defa bunu anlatıyoruz. Millet İttifakı olarak herhangi bir ücret almadan devletimiz bunu size teslim edecek. Bu bizim olmazsa olmazımızdır. Senin hiçbir günahın yok çünkü sen gittin o evi aldın şehirde veya köyde. Yapı denetim diye bir mekanizma kurdurmuşlar, kontrol ettirmişler demiş ki sağlam, imar barışı açmış senden para almış demişler ki sağlam, sonra senin evin gitmiş, canın gitmiş, malın gitmiş bir de dönmüş sana diyor ki ev yapacağım onu da 30 kilometre ileride, gel oraya yerleş, üzerine de yüzde 40’ını senin üzerine borç yükleyeceğim vatandaşın günahı ne burada. Sosyal devletin gereği yıkılan evinizin ve işyerinizin yerine yenisini yerinde yapıp teslim etmektir. 3 ay geçmiş enkazlar halen yerinde duruyor.” dedi.


“KAYISI KONUSUNDA DESTEKLEME İSTEYECEĞİZ”

İlhan içen  haber arası


Göçmez, son olarak “Biz şimdi birlikte olursak ve Allah bana nasip ederde milletvekili olursam sizin vekiliniz olursam hangi partiden olursa olsun 6 milletvekili ile el ele verip çalışmayı onlara teklif edeceğim. Ben onlarla Malatya’yı ayağa kaldırmak için savaşacağım. Onlar yapmazsa ben tek başıma savaşacağım. Kapıyı çalacağım açmazlarsa kapıyı kıracağım. Başka yolu yok bunun. Vebali boynumuza alıyorsak üzerimize düşeni yapacağız, Kayısı konusunda destekleme isteyeceğiz. Çayın desteklemesi var, pamuğun var, fındığın var, kayısının desteklemesi yok.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.