Görevden alınan müdür konuştu

Malatya Düzenleme Tarihi : 14 Eylül 2020 12:43 Haber Girişi : 14 Eylül 2020 12:44
Görevden alınan müdür konuştu
Milli Eğitim Müdürü Tatlı: 6 yıldan fazladır herkesle uyumlu bir şekilde çalıştık

6 yıldan fazladır Malatya’da görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Ankara’ya tayini çıkan Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “6 yıldan fazladır herkesle uyumlu bir şekilde çalıştık” dedi.  
  Tayini ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bul

Sanal Instagram haber içi

İlhan içen  haber arası

unan Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, üzerlerinde olan büyük bir sorumluluğu devredeceklerini belirterek, “Milli eğitim gibi çok önemli bir kurumun yöneticisi olarak bu yükü omuzlarımızdan İnşallah yeni gelen arkadaşımıza devrederek Malatya'dan ayrılacağız” dedi.
  2014 yılının Haziran ayında Malatya’ya atandığını anımsatan Tatlı, “6 yıldan fazladır Malatya'da görev yapıyorum. Malatya'da tüm öğretmenler ve yöneticilerimizle uyumlu bir şekilde çalıştık. Malatya eğitimine katkı sunduk. 6 yıldan fazladır bu bayrağı taşıdık, İnşallah bu bayrağı yeni gelen arkadaşımıza devredeceğiz. Benimle birlikte 8 şube müdürümüz de değişti. Bu arkadaşlarla aynı dönemde görev başı yapmıştık” ifadelerine yer verdi.
  Malatya’ya yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın bu bayrağı daha ileriye taşıyacağını dile getiren Tatlı, “Ben 6 yıl boyunca Malatya'da huzurla çalıştım. Bu çalışma sürecinde bütün öğretmenlerimiz, idarecilerimiz elinden gelen bütün gayretleri sarf ettiler. Çok çaba sarf ettiler, çok çalıştılar, tüm il ve ilçe yöneticilerimiz gece gündüz demeden ihtiyaç duyulduğu anda görevlerinin başında fazlasıyla çalıştılar.  Görev süresi zarfınca Malatya'da birçok birincilik yaşadık, Türkiye dereceleri yaşadık. Bu dereceleri bize yaşatan bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Ben Malatya'yı sevdim eminim ki Malatya'da bizleri sevdi. Kamu yöneticilerinin sürekli dile getirdikleri bir söz vardır, ‘Alışmadan çalışmak gerekiyor, alışırsan çalışamazsınız’ Biz de artık Malatya'da çalışma evresine geçtiğimizi düşünerek İnşallah devir-teslim sonrası Malatya'dan ayrılacağız. Ben Malatyalılara, Valimize, belediye başkanlarımıza, siyasilerimize, bürokrasilerimize, iş adamlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nedim ergül 14 Eylül 2020 17:06

    Miller senden kurtuldu çok şükür.