casino siteleri

GÜRKAN, “HİZMETTE VATANDAŞ MEMNUNİYETİNİ ESAS ALIYORUZ”

Malatya Haber Girişi : 05 Ağustos 2016 13:05
GÜRKAN, “HİZMETTE VATANDAŞ MEMNUNİYETİNİ ESAS ALIYORUZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesine bağlı Karahan Mahallesi’nde yapılan kaldırım ve yol çalışmalarını yerinde inceledi. 
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Battalgazi ilçesinin muhtelif bölgelerinde sürdürülen kaldırım ve yol çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Eski Malatya bölgesinin Karahan Mahallesi’nde kaldırım ve yol çalışması yapıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karahan Mahallesi Halil İbrahim Erdal Caddesi üzerinde bulunan 5 sokakta tamamlanan kaldırım ve yol çalışmaları yerinde inceledi. Kaldırım çalışmaları tamamlanan sokaklarda ise önümüzdeki günlerde sıcak asfalt çalışması yapılacak. Burada konuşan Karahan Mahalle Muhtarı Remzi Ongen, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise hizmetleri vatandaş memnuniyetini esas alarak yapacaklarını aktardı. Gürkan, “Sağ olsun muhtarımız nezaket gösteriyor, naiflik gösteriyor. Tabi bizimde görevimiz Battalgazi’nin bin 27 kilometrekarelik alanının her yerinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet götürmektir. Hizmetleri götürürken, gerek sosyal taraflar diye tabir ettiğimiz sivil toplum örgütlerimiz olsun, muhtarlarımız olsun, gerekse kanaat önderlerimiz ve meslek kuruluşlarımız olsun, onlarla ortak istişare neticesinde hizmet haritamızı da belirliyoruz. Bu mahallede arkadaşlarımızın kaldırım çalışmalarını ve hemen akabinde sıcak asfalt dökümü ile birlikte şehir merkezinde olan bir mahalledeki modernite, çağdaşlık ve hizmet standardı hangi seviyede ise burada da o seviyede olacak. Dolayısıyla biz bu bin 27 kilometre karelik alanda ve 102 mahallemizin her yerleşim biriminde, her hanesinde belediyemizin hizmetini vatandaşımızın memnuniyetini hedefleyerek götüreceğiz. Bu hizmetlerimizin de Karahan Mahallesi halkına ve buradaki mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah daha güzel hizmetler de muhtarlarımızla birlikte hep birlikte el ele vererek memleketimizi çağdaş, modern anlamda yaşanılabilir bir şehir hüviyetine kavuşturmak hepimizin görevi olacaktır” diye konuştu.

Deprem konutları