casino siteleri

Gürkan Nedenini Açıklasın

Siyaset Düzenleme Tarihi : 07 Kasım 2020 15:29 Haber Girişi : 07 Kasım 2020 15:34
Gürkan Nedenini Açıklasın
Gürkan Nedenini Açıklasın

Malatya Film Festivali’yle ilgili konuşan MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Film Festivali’nin Malatya’ya getirisini anlamadığını kaydetti.

YouTube Haber arası

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, BUSABAH TV’de haftada bir defa yayınlanan “Siyaset Ajandası”nın konuğu oldu. BUSABAH gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinem Hatun Davut’un sorularını yanıtlayan Başkan Samanlı, son günlerde yapılsın mı, yapılmasın mı tartışmasının konusu olan Malatya Film Festivali’yle ilgili konuştu. Son günlerde “yapılsın mı, yapılmasın mı?” tartışmasının konusu olan Malatya Film Festivali’yle ilgili konuşan MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Film Festivali’nin Malatya’ya getirisini anlamadığını kaydetti.

 

Kayısı Festivali’nin neden yapılmadığını da soran Başkan Samanlı, “ Kayısı Festivali mi Film Festival mi diye bir kıyaslama yapılırsa kesinlikle Kayısı Festivali derim” dedi. Samanlı, ayrıca “Bu festivalin yapılma nedeni Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tarafından açıklanabilir” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vehbi 08 Kasım 2020 08:32

    Sayın başkan bu işi belediyeye kim bıraktı, önce bunun hesabı sorulmalı

  • Battalgazi 07 Kasım 2020 22:55

    Sultan Selehattin diyorsunuz ama belediyede ne kadar haksızlık varsa önledi.Lise mezunu olup 10bin lira maaş alanları tespit etti düşürdü maaşları hakkaniyetli bir hareket helal olsun

  • Salim 07 Kasım 2020 16:09

    Kendi partisine hesap vermeyen sultan selahattin sanamı hesap verecek sandın ayrıca selahattin başkan cumhur ittifakına uygun biri değil