casino siteleri

Halkın Doktoru Halkın Adayı

Siyaset Haber Girişi : 13 Mart 2023 20:16
Halkın Doktoru Halkın Adayı
Halkın Doktoru Halkın Adayı

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Üroloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İlhan Geçit, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti'den Malatya milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

YouTube Haber arası

 

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Malatya ve bölgenin tanınmış isimlerinden Prof. Dr. İlhan Geçit, 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.  


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin 14 Mayıs tarihinde yapılacağı duyuruldu. Seçim startının verilmesinin ardından partilerde de milletvekilliği aday adaylığı için başvurular başladı. AK Parti Malatya’da 28. dönem milletvekilliği aday adayı olarak başvuru yapan isimlerden biri de Prof. Dr. İlhan Geçit oldu. Prof. Dr. Geçit, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca’ya teslim ederek açıkladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dr aziz ilgazi 16 Mart 2023 01:04

    Malatya için büyük bir değer, ilk sırada yer alması ve meclise gitmesi Malatya halkının beklentisidir... AKP, hayatını Malatya halkınin sağlık sorunlarına adamış bu güzel insana liste başında yer vermelidir..

  • ahmet yılmazcan 14 Mart 2023 10:20

    Hocamız gerçekten halkın doktoru, garibanın insanların yardımcısı, insanlara ayrımsız hizmet eden geniş yürekli insan gibi insandır

  • İsmail Gür 14 Mart 2023 05:32

    Elhamdülillah güzel bir karar vermiş hocamız yolun bahtin açık olsun Adam gibi Adam porf Dr.ilhan geçit Dua ve desteklerimiz seninle inşa Allah...

  • Mustafa kılıç 13 Mart 2023 21:06

    Halkın doktoru halkın vekili olmayı çok hak ediyor istediniz gibi olsun hayır olsun inşallah hocam