casino siteleri

Halkın yüzde 56’sı Gürkan’ı başarısız buldu

Gündem Haber Girişi : 03 Mart 2022 11:49
Halkın yüzde 56’sı Gürkan’ı başarısız buldu

SONAR araştırma şirketinin sonuçlarına göre; Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan kararsızlar dağıtıldıktan sonra memnuniyet yüzde 44, memnuniyetsizlik ise yüzde 56.0

Deprem konutları

 

 SONAR. Türkiye geneli büyükşehir belediye başkanlarının başarı oranı anketi yaptı. Sonar Araştırma, 10 Şubat - 1 Mart 2022 tarihlerini kapsayan çalışmasını yayımladı. Belediye başkanlarının başarı oranlarının ölçüldüğü çalışmada biner kişiyle telefon üzerinden anket yapıldı.

 

 

Araştırma sonuçlarına göre; Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan’dan Malatyalıların yüzde 44.7’si memnun, yüzde 55,3’ü memnun değil..

AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları arasında en başarılı bulunan isim ise Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen oldu. CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları arasında yapılan başarı anketinde ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ikinci sırada yer aldı. Yüzde 66.8 ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu zirvede yer aldı.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gökhan 04 Mart 2022 13:04

    Şu halk olmasa şehir olmasa yüzde 100 memnuniyet olurdu.

  • Hayrettin Başdemir 04 Mart 2022 10:50

    Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan Bey,İnsanları Dinleyerek,İnsanların Sıkıntılarını Gidermeye Çalıştı,Herzaman Malatya Milletinin Yanında Oldu,Cenazesinde,Düğünlerinde,Kısacası Milletin Dertlerine Ortak Oldu,Sevinç’lerine Ortak Oldu,Şimdi Çalışana Gelelim Sayın Başkan Bey,Her Çalışana Güzelliğini Etti,O Beğenmiyenler Ve Sayın Başkan Bey’den Şikayetçi Olanlar Birde Onların Çalışma Süresince SRC’sine Bakmak Lazım,İle Girerken Kaç Kişiye Yalvarır,Boyun Eğip,Ne İş Verirseniz Yaparım Derler,Ama İle Girdikten Sonra Görev Verdikleri Zaman,Biranda Ağa oluyor,Paşa Oluyor,Ben 17 Senedir,Ne Görev Verdilerse Çalıştım,Yeri Geldi Sabahlara Kadar Çalıştım,Sesimi Çıkarmadım,Üst Amirlerimi,Mahkemeye Vermedim,İnternet Aleminde Yazmadım,Bilseler İnsan Evindeki Yanlışı,Doğrusunu,Kimseye Söylüyorlarmı?Belediye’dede Bizim Evimiz,Ekmek Teknemiz,Sayın Başkanım’ız,Bizim Mülkü Amiri O Evin Büyüğü,Eğer Bir Sorun Varsa Dışarı Yansıtmadan Gidip Büyüğümüz,Mülkü Amirimiz,Sayın Başkanım’ız İle Görüşüp Halletmeliyiz,Bize Yakışan Budur,Öbür Yönden Yapılan Acizliktir,Ekmek Yediği Yere Hainlik Yapmaktır,Yediği Tabağa Etmektir,Saygısızlıktır.

  • Hayrettin Başdemir 04 Mart 2022 10:19

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan Bey,Malatya Ve Malatya Milliyeti İçin,Gece Demeden,Gündüz Demeden,Cumartesi,Pazar Demeden,Çalışkan,Milliyetçi,Dürüst,Memleket Ve Vatan Sevdalısı,Bir Belediye Başkanı Tabiki Bizim Ne İşimize Nede kafamıza Gelir,Sayın Başkanım,Dağ yollarını Asfalt Yaparak,Gidilmiyecek Yol Kalmıyacak dedi,İşsizlere İş Bularak İle Yerleştirdi,Aşı Olmayana Aşını Verdi.

  • Hakan Deniz 03 Mart 2022 19:09

    Belediye çalışanlarına sorun emin olun memnuniyet %5 çıkar %95 i memnun değil. Çalışanların maaşına halen zam gelemedi (asgari ücret farkı hariç) Temmuz ayında zam verecek yani 6 ay gecikmeli. Mesai zaten vermiyor. Çalışanlar fazlasını değil hakkını istiyor. Belediye şirketleri arasında bile zam farkı var. Sendika başkanı aynı zamanda belediye çalışanı olduğu için pasif Bi başkanlık yapıyor. Sendika işçiyi koruyamıyor.

  • Topsöğütlü 03 Mart 2022 18:22

    Başkan Selahattin Gürkan bence Türkiye nin belediye başkanlarının sonuncusu çünkü sadece reklama oynuyo hizmet yok şahsına büyük harcama yapıyo personeline bakmıyo adeta zulmediyo maalesef Malatya besyildaha kaybetti

  • DOĞUNUN PARİSİ 03 Mart 2022 17:31

    30 tane büyükşehir içinde sadece AKp li belediyeler arasında yani 16 AKP Lİ belediye içinde 10. Olması başarı olarak görmek. Ne söylenirse söylensin belli bir kesim işine geldiği gibi yorumluyor olayları...

  • Kral44 03 Mart 2022 16:01

    Personeline zam yapmayan mesaiye bırakıp mesai ücreti vermeyen sözde başkanın bir hizmeti de yok başarısı da

  • Ali 03 Mart 2022 15:37

    Malatya 'da yolların asfaltını yenilemeyi geçtim mezar kadar çukurlar bile doldurulmuyor. Suyu en bol memleketlerden biri olmasına rağmen Türkiye 'nin en pahalılarından biri Malatya'dır. Şehrin ufkunu açacak harhangi bir projeyi hayata geçirmedi. Geçen yoğun kar yağışı döneminde, tam bir rezalet yaşandı ve sınıfta kaldı. Buna rağmen tv ye çıkıp, destan yazdık dedi.

  • Feridun 03 Mart 2022 14:24

    İsabetli olmuş

  • Sefa Yılmaz 03 Mart 2022 13:07

    ilk 10 da yer alıyor diyeceğinize algı manşeti yapmışsınız!