casino siteleri

Hamza Hamzaoğlu‘nun Maç Sonu Açıklamaları

Spor Haber Girişi : 09 Ocak 2021 18:30
Hamza Hamzaoğlu‘nun Maç Sonu Açıklamaları
Hamza Hamzaoğlu‘nun Maç Sonu Açıklamaları

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Sahada futbol adına bir şey ortaya koyamadık” dedi. 

YouTube Haber arası

 
Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, kötü futbolun sorumlusunun kendisi olduğunu ifade ederek, “Bugün için söylenecek fazla bir şeyim yok. Sahada futbol adına bir şey ortaya koyamadık. Burada kimseyi suçlayamam, tek sorumlusu benim. O yüzden oyuncularıma bir şey demiyorum. Kayserispor’u tebrik ediyorum. İnandılar, mücadele ettiler. Her ne kadar maça çekinerek başlamış olsak da biz onları kendilerine güven duymasını sağlayacak bir oyun ortaya koyduk. Onlar da her geçen dakika kendilerine daha da güvendiler. Biz de zora soktuğumuz maçı çevirmeyi başaramadık, bu günkü oyunla başarmamız da çok mümkün değil” dedi. 


Toparlanıp Türkiye Kupası’nda oynayacakları Galatasaray maçına hazırlanacakları da sözlerine ekleyen Hamzaoğlu, “Önümüzde kupa maçı var Galatasaray’la oynayacağımız. En iyi şekilde ona hazırlanacağız. İnşallah biran önce toparlanırız. Herkes kendine düşen görevi çıkarır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Arda ekin 09 Ocak 2021 21:06

    Ozman bırak çok git be adam 3 haftadir tek sorumlu benim diyip duruyorsun yazık ya son 3 hafta da 0 çektik git gide şive düşüyoruz topla tasını tarağını terk et Malatya’yı tek sorumlu sensen Hamza hamzaoğlu