casino siteleri

Hangisine inanalım bilemedik

Özel Haber Haber Girişi : 28 Temmuz 2022 21:36
Hangisine inanalım bilemedik
Hangisine inanalım bilemedik

İyi Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Serdar Yıldız 25. Uluslararası Malatya Kayısı Festivaline Malatya’da gerçekleştirilen ve Muhalefet Partilerinin çağrılmaması nezaketsizlik olduğunu söyledi. İyi Parti Malatya İl Başkanı ise Hakan Yılmaz katıldığı bir televizyon programında Başkan Gürkan tarafından davet edildiği ve korteje de katıldıklarını ifade ettiler. Kime inanalım bilemedik.

YouTube Haber arası

 

Malatya Pencere TV'de Gazeteci Mikail Pelit'in sunduğu programa katılan İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Mikail Pelit 25.kayısı Festivalina katıldınız mi sorusuna İyi Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz tabi katıldık  biz özellikle katıldık organizasyon tabii kalabalık olduğu için protokol nerede başlıyor veya işte konvoyun neresinde kim olacak onlar bilemediğimiz için biz iyi parti ailesi olarak arkadaşımızla katıldık dedi 

 

 

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız bir yazılı açıklama yaparak 25. Uluslararası Malatya Kayısı Festivalinde AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın ve iktidar milletvekilleri, belediye başkanları katılımıyla gerçekleştirilen açılışta vatandaş ile arasına engel koyanlar halktan korkanlardır diyen Başkan Yıldız “Dünya Kayısı Başkenti Malatya’da gerçekleştirilen ve 5 gün sürecek Festivale Muhalefet Partilerinin çağrılmaması nezaketsizlik ve bir o kadar da korkunun ruhlarına vurmuş halidir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olmak üzere bu ekonomik krizde paralarımız har vurup harman savrulmaktadır. Malatya’da Millet Bahçelerinden başka projeleri olmayanlar suni gündemlerle insanları kandırmaya çalışmaktadır ve bunun hesabını sandıkta mutlaka vereceklerdir.“ dedi.

 

Malatya tarihine geçen İlçe Başkanın söylediğine İl Başkanı cevap vermiş oldu.

 

Yeşilyurt İlçe Başkanlığından haberimize istinaden açıklama

 

Konuya ilişkin olarak İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada İl Başkanımız Sayın Hakan Yılmaz'ın da söylediği ve bizimde yönetimimiz ile katıldığımız korteje ilişkin olarak Kortej davetine iştigal ettik. Lakin Gerek Festival açılışı, gerek konserler, gerek yarışmalara Muhalefet Partileri ve İYİ Parti davet edilmemiştir.
Birlik ve beraberliğin vurgulandığı aynı zamanda Malatya isminin Dünyaya açıldığı bir gecede bu ayrımcılığı bizler kabul etmiyoruz. Siyasi nezaket Malatya’yı kucaklayıp birleştirmek adına o gün orada parti ayrımı yapmaksızın İl Başkanlarını, İlçe Başkanlarını davet ederek Malatya’nın birlik ve beraberlik içerisinde Kayısısına, Fuarına sahip çıktığını göstermek olurdu. 


Bu anlamda Bizler tekrar söylemek gerekirse Kortejde yerimizi almamıza rağmen Festival açılışı, konserler ve yarışmalara maalesef davet edilmedik.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kaan Yılmaz 28 Temmuz 2022 22:58

    Hakan yılmaz Yayında dikkat ettiyseniz bir Selahattin Gürkan hayranın gibi davrandı. 10 gün önce il başkanını değişmek için Gürkan uğraşıyordu bir anda hakan yılmazın dönmesi akıllara ilginç sorular getirdi.

  • Kağan 28 Temmuz 2022 21:57

    iyi parti Yeşilyurt ilçe başkanı kortej yürüyüşünde yanında 5-6 kişi ile muhabbet ediyordu.