Hani vazgeçmek yoktu ?

Gençlerbirliği karşında bu oyun, bu mücadele yakışmadı. Lig bitmiş kümede kalmışız gibi ilginç bir şekilde beraberliğe razı bir oyun sergiledik. Gökhan Töre'nin (haksız yere) cezalı olması rakip kaleye gitmemizi çok zorlaştırdı. Hikmet Karaman önceki maçlarda Youssouf Ndayishimiye'yi sonradan oyuna alıyordu yorgun savunmaya karşı etkili bir oyun sergiliyordu. Bugün ise ilk 11'de başladı hem faydalanmadık hem de yedek kulübesinde hamle şansımız kalmadı. İkinci sarı karttan oyundan da atıladabilirdi. 

 

Gençlerbirliği'ni yensek hem Gençlerbirliği'ni hem de Denizlispor'u ateş çemberi içine alıp direksiyona biz geçecektik ama yine olmadı. Ama bir gerçek var ki; bu oyun ile bu mücadele ile ligde kalmayı hak etmiyoruz. Saha da yürümek, mücadele etmemek, bu şehre hakarettir.  Mutlaka ama mutlaka oyun hızını artırmalıyız. Topu rakibe vererek oynuyorsak mutlaka pres yapmalıyız. 

 

Fenerbahçe maçından önce Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kulüp adına  kredi kullanarak oyuncuların geçmiş alacaklarını ödendi. Oyuncuların artık bahanesi yok. Rakiplerimiz her hafta bize ikramlar sunarak ligde kalmamız için tüm fırsatları önümüze sunuyorlar. Artık bizde bir şeyler yapsak mı ? Hala hiç bir şey için geç değil alacağımız iki galibiyet bizi ligde tutacaktır.

 

Hafta içi kulüp tarafından  '' Profesyonel futbolcumuz Thievy Bifouma'nın, Çin’in Schenzhen FC takımına transferi için prensip anlaşmasına varılmıştır. Resmi işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte transfer detayları kamuoyu ile paylaşılacaktır.'' açıklaması yapıldı. Oyuncular gelir gider,,transfer olabilir gayet doğal. Ama takım düşmemek için ölüm kalım mücadelesi verirken en önemli oyuncumuz neden sezon sonu değilde 6 hafta kala takımdan ayrılıyor ? Bifouma'yı ikna edecek bir tane yönetici yok mu ? 5-6 hafta oynasın sezon sonu ayrılsın. Ayrıca medyada konuşulan rakam Bifouma transferinden 2.8 milyon € kazanıldığı yönünde. Adil Gevrek mutlaka bu konu hakkında açıklama yapması gerekiyor. Sonra bir bakmışız 2.8 milyon € yerine, 40 bin € kazanmışız.