casino siteleri

Hanımınçiftliği gençlerinin faydalanması sizi niye bu kadar rahatsız etti

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 09 Ağustos 2019 01:33 Haber Girişi : 09 Ağustos 2019 01:32
Hanımınçiftliği gençlerinin faydalanması sizi niye bu kadar rahatsız etti
Tahsis haklı gerekçelerle

Tahsis haklı gerekçelerle iptal edilmiş

Deprem konutları

Battalgazi Belediye Meclisi, Hanımınçiftliği’ndeki eski belediye binasını sağlam gerekçelere dayandırarak üniversiteye devrini iptal etti.

 

Battalgazi Belediye Meclisi 2019 yılı Ağustos ayı toplantısında, Selahattin Gürkan’ın başkanlığı döneminde Belediye Meclisi kararıyla Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ne tahsis edilen kapatılan Hanımınçiftliği Belediyesi’nin hizmet binasını, üniversiteden alarak Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne tahsis etti. Karar, oy çokluğu ile kabul edildi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğüne verilme gerekçesi olarak; Üniversitenin mali kaynak bulma sürecinin uzaması ile akademik kadro durumu gözönünde bulundurularak tahsisinden vazgeçildi. 

Dönemin Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Türk Hava Yollarına Hostes yetiştirmek için Turgut Özal Üniversitesine tahsis etmiş, Üniversite kaynak bulmakta sıkıntı yaşadığı için bundan vazgeçtiği ve şimdilik askıya alındığı da biliniyor 

 

 Başkan Güder’in Meclis’te yaptığı açıklamada 1.5 milyonluk bütçe gitmesi hasebiyle kaynak bulmaları para bulmaları belki 1 yılı aşacak veya 2 yıla yaklaşacak. Ve ondan sonra kaynak bulacaklar, bu kez fakülte açmaları için hoca bulmaları gerekecek ve bu sürecin çok uzayacağını düşünerek bu kararın aldığını açıklamıştı. Boş kalmaktansa Hanımınçiftliği ve Orduzu Mahallesi gençlerin faydalanması bazı çevreleri rahatsız etti

 

Battalgazi Belediye Meclisi, Hanımınçiftliği ve Orduzu Mahallesi’nde bulunan ve Battalgazi Belediyesi’ne ait binayı, Gençlik Merkezi olarak kullanılması amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsisini görüştü. Gündem maddesi yapılan görüşmenin ardından oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Şimdi soruyoruz Hanımınçiftliği ve Orduzu gençlerin bu gençlik merkezinde faydalanması  niye bu kadar rahatsız etti

YouTube Haber arası

Başkan Güder’in çevre yolu altına hizmet götürmesi birilerini niye bu kadar rahatsız etti