casino siteleri

HASTALANAN BEBEĞİN İMDADINA KARLA MÜCADELE EKİPLERİ YETİŞTİ

Malatya Haber Girişi : 05 Ocak 2016 19:35
 HASTALANAN BEBEĞİN İMDADINA KARLA MÜCADELE EKİPLERİ YETİŞTİ

Karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Puluşağı Mahallesi'nde hastalanan bebek için acil kurtarma operasyonu düzenleyerek, hasta bebeği hastaneye yetiştirdi.
Puluşağı Mahallesi'nde 1 buçuk yaşındaki Elif Hatun Seyrek isimli bebek yüksek ateş teşhisiyle rahatsızlanınca aile durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ancak mahallenin yolu kar ve buzlanma nedeniyle kapalı olduğu için durum Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne iletildi. Yapılan koordinasyon sonucunda 112 Acil Servis Ambulansı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi yol açma ekipleri Puluşağı’na doğru yola koyuldu.
Zorlu geçen kurtarma operasyonu sonrası köye ulaşan ekipleri hasta bebeği, 2 saatlik bir çalışma sonucunda hastaneye yetiştirdiler. Kurtarma operasyonu sırasında ekipler zaman zaman zor anlar yaşarken Elif bebeğin babası Abdullah Seyrek, Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Kızının ateşinin 40 dereceye kadar çıktığını belirten Seyrek, “Evdeki imkanlarla düşürmeye çalıştık fakat hastaneye gitmesi gerekiyordu. Büyükşehir Belediyemize bu durumu iletir iletmez bize hemen yardım eli uzattılar. 2 saatlik bir çalışma sonunda da kızıma tıbbi müdahale yapıldı. Bize yardım eden herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Deprem konutları