casino siteleri

Haydi kumbaraları açma zamanı

Özel Haber Haber Girişi : 15 Eylül 2021 21:05
Haydi kumbaraları açma zamanı
Başkan Gürkan jeton Basın dedi Haydi kumbaraları açma zamanı Kim daha çok atmış kim daha çok toplamış


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Ahilik haftasında bir konuşma yaparak kendisinden başka herkesi eleştirdi. Başkan Gürkan siyasete bürokrasiye sivil toplum örgütlerine ve basına her kesim kendisine çeki düzen verecek dedi.

Deprem konutları

 

Başkan Gürkan'ın basın hakkında "jeton ile çalışan basın da kendine çeki düzen verecek" demesi şaşkınlık yarattı. Malatya'da basının yüzde 95'i Başkan Gurkan'ı hiç bir şekilde eleştirmediği bilindiği halde Jeton basın demesi akıllarda soru işareti bıraktı.


Malatya Büyükşehir Belediyesi ve şirketleri dahil olmak üzere bütün Belediyelerin hangi basına ne kadar para  verdiğini yada jeton verdiğini açıklaması bekleniyor. 


Eskiden Basın sektöründe çalışan ve halen bir şekilde basın ile  uğraşan basın mensuplarının kaç tanesi şuanda belediyelerde maaş alıyor? Sorusuna cevap da bekleniyor. 

 

Şuanda emekli günü dolsun diye Büyükşehir yada şirketlerinde işe gelmediği halde para yada jeton alan personel sayısı yine merak ediliyor. 

 

Bir iki yazı yazıp eleştiren daha sonra göz altına alınan ve ondan sonra methiyeler düşenlere kaç jeton verdiler acaba merak ediyoruz doğrusu? 

 

YouTube Haber arası

Başkan Gürkan; ulusal gazetelerde/dergilerde reklam/tanıtım sayfaları için geçen yıl ne kadar belediye bütçesinden para aktardı?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Umut Bozkuş 16 Eylül 2021 09:22

    oy verdim ama elim kırılaydı, selahattin başkan jetonla çalışan basına çeki düzen vereceğine önce kendi basın çalışanlarına baksın, gerçi o kendi çalışanları sanıyor ama yanılıyor, en "baş"ından en altına kadar hepsi iş dışında başkalarına jetonla bilgiler verip çalışıyor. vay ki vay. basındaki imajını düzeltsin diye yanına altığı kişilere pek güvenmesin. bu arada bu gasteciler cemiyeti derneği neden sus pussunuz. açıklama yaptığınız duvarlardaki esenlik reklamları kesilir diye mi korkuyorsunuz. eğer öyleyse selahattin gürkan pekte haksız değil. vay ki vay...

  • Çok güldüm 16 Eylül 2021 08:49

    İki kör köfte yiyor. Biri ötekine Çifter Çifter yeme diyor. Diğeri sen körsün nereden biliyorsun diyor. Öteki kendimden ben Çifter yiyorumda diyor. Şimdi Sonsoz Selahattin Beyin sesi olmuş mu olmamış mı? Olmuş Remzi , Ali, Murat Time , Mümtaz hangi birini söyleyem. Peki sucunun oğlu hangi belediyede işe alındı, bakın kimin oğlu kızı vs si belediyede ise jetoncudur. Ucuzcudur. Bugünkü kavga sen az yedin öbürü çok yedi kavgasıdır.

  • Selahattin başkan haklı 15 Eylül 2021 23:22

    Malatya Sanal Haber siz üstünüze alinmayin adam sizi kastetmemistir herkes biliyor kim oldukları. Ama adam vallahi doğru söylüyor billahi doğru söylüyor düne kadar bir üniversite de basın olarak çalışıyordu şimdi bak neler diyor o rektör hakkında

  • Murat 15 Eylül 2021 22:38

    Size dememiş Remzi, Ali, Cumali gibi dürümcü amcaları kastediyor.

  • Şefik 15 Eylül 2021 22:36

    Geçmiş bin yılın ve gelecek bin yılın en en en en ... belediye başkanı olmak yetmiyor. Basının da başkanı olmak istiyor. Siyasetin de başkanı olmak istiyor. STK'ların da başkanı olmak istiyor. Piyasada bu kadar pısırık adam olduğu sürece neden olmasın.

  • Resul 15 Eylül 2021 22:31

    Şevket Keskin'in programında söylemiş, onun cevap vermesi gerekiyor. Onlar birbirinin gelirlerini, huzur haklarını bilir.

  • Osman ACUN 15 Eylül 2021 21:34

    Selahattin Başkan bir dönem daha belediye başkanı olamayacağını gördüğü için herkesi karşısına alıyor şeffaflık diyor Başkan açıklasın bakanlıktan yimpaş binasını aldı Malatya’nın hizmetine sunacağız dedi ihale ile şahsa verdi üstüne yakıt istasyonu olarak ruhsat verdi bence Başkan önce kendine sonra ekibine çeki düzen versin kendi yanında olduğunu zannettiği ekibi bile dışarıda aleyhinde konuşuyor terzi önce kendi söküğünü diksin sonra yorum yapsın…

  • SELAHATTIN PEKER 15 Eylül 2021 21:20

    Belediye başkanımı belli değil adam gelene gidene baş kaldırana ses cikartana gazetecilere ahkam kesmesine anlam veremedim halbuki kendini iyi bir sürekli tv lere gazetelere oynayan biriydi, neyse umarım bu malatyalılar 2023 güzel bi cevap verir hürmetlerimle gazetecilere selam çalışmaya devam