casino siteleri

Hedef mutlak galibiyet

Spor Haber Girişi : 04 Aralık 2020 14:23
Hedef mutlak galibiyet
Ligin 11. haftasında sahasında son şampiyon Başakşehir´i ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor´da hedef, İstanbul temsilcisini puansız göndermek.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig´in 11. haftasında, 5 Aralık Cumartesi günü sahasında Başakşehir´i konuk edecek. Yeni Malatya Stadı´nda saat 16.00´da başlayacak müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ligde oynadığı 9 maçta 12 puan toplayabilen sarı-siyahlılar 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi ile 12. sırada yer alıyor.

YouTube Haber arası

 


Sahasında oynadığı son 3 karşılaşmadan galip ayrılan Yeni Malatyaspor, 3 gün önce Şampiyonlar liginde RB Leipzig ile karşılaşan Başakşehir maçından da galip gelmek istiyor. Sarı-siyahlılarda kadro dışı bırakılan Cueva´nın yanı sıra sakatlığı bulunan Lukoki´nin de bu maçta forma giymeyeceği öğrenildi.

 


Korona virüs testleri pozitif çıkan ve karantina sürelerinin ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan Zeki Yavru ve Olcay Şahan´ın ise yarın ki karşılaşmada kadroda yer alması bekleniyor. Son lig maçında Gaziantep FK karşısında elmacık kemiği kırılan kaleci Abdulsamed Dumlu´nun ise oynayıp oynamayacağı maç günü kesinlik kazanacak.

 


Bugün Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri´nde hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde günü ısınma, kısa pas ve çift kale maçla yaptığı çalışmalar ile tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.