casino siteleri

Hekimhan’ın her köşesinde Halit Hoca

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 09 Kasım 2020 23:27 Haber Girişi : 09 Kasım 2020 23:29
Hekimhan’ın her köşesinde Halit Hoca
Hekimhan’ın her köşesinde Halit Hoca

Hekimhan İlçesi Güzelyurt Mahallesi Mevlana Camii İmamı Halit Kuzucu Hekimhan’da düğün taziye olduğu zaman herkesten önce orda olur.

Deprem konutları

 

Hekimhan ilçesi Güzelyurt mahallesi Mevlana camii imamı Kendini İslam'a adamış bir imam hatip.  Hekimhanlıların çok sevdiği Halit Kuzucu, "Taziye'lerde düğünlerde kısacası insan'ların bir arada olduğu her yerde çantamdan Allah'ın emir ve yasaklarını açıklayan ayet'leri ve peygamber efendimizin hadislerin Türkçe meali yazılı renkli not kağıt'ları insanlara hediye ederek bir nebze İslam'a ve insanlığa faydamız olduysa ne mutlu bize’’ şeklinde açıklamada bulundu.

 

Bir İmam Hatip olduğu kadar mahallenin öğretmeni ve kanaat önderi olarak da itibar gören Halit Kuzucu kendine özgü kişiliğiyle saygınlık kazanmış bir isim. Bütün Hekimhanlılar tarafından tanınan ve sevilen Halit Hoca'nın her fırsatta halkıyla iç içe olduğu görülüyor.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • EMİNÖNÜ BALIKÇISI 10 Kasım 2020 14:29

    Allah razı olsun hocam bizi sürekli bilgilendiriyor

  • Bir Malatya lı 10 Kasım 2020 09:28

    Tanıyabileceğiniz en beyefendi en hayat dolu insandır Halit Hoca. Malatya nin yüzü olması gerektiğini düşünüyorum

  • Mehmet Engin 10 Kasım 2020 07:12

    Rabbim azminizi gayretinizi ihlas ve samimiyetinizi artırsın başarılar diliyorum sayın hocam

  • Cafer Kandemir 10 Kasım 2020 00:58

    Ama yıllardır bir köye mrcbur bırakılmış bsna gore haksızlığa uğramış yeni bir imam ilce merkezi ve il mekezlerinde gorev slirken bu insanin oraya bilerek ve kasti olrak cezalandirilmasini kiniyor ve il ve ilçe müftülüğünun değerlendirme yapmasını diliyorum