casino siteleri

İBB´den Tut Belediyesine cenaze aracı

GENEL Haber Girişi : 04 Ocak 2021 17:43
İBB´den Tut Belediyesine cenaze aracı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adıyaman´ın Tut İlçe Belediyesi´ne 1 adet cenaze aracını gönderdi.
Kısıtlı imkanlarına rağmen hizmeti akışını aksatmayan ve bu konuda özellikle CHP´li belediyelerin desteğini arkasına alan Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, ilçenin ihtiyacı olan cenaze aracını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nden talep etmişti. Başkan Mehmet Kılıç ile geçtiğimiz Ekim ayında görüşen Ekrem İmamoğlu, ilçenin acil ihtiyaçlarını öğrendikten sonra, İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse´ye, gerekli desteğin sağlanması konusunda talimat vermişti.
Ekrem İmamoğlu, Mehmet Kılıç´a verdiği sözü yerine getirdi ve tam teçhizatlı, donanımlı cenaze nakil aracını Tut Belediyesi´ne gönderdi. İmamoğlu, Başkan Kılıç´ı da arayarak, Tut´a bundan sonraki süreçte de desteklerinin süreceğini belirterek, Tut halkına selam ve sevgilerini iletti.
Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç ise, Ekrem İmamoğlu´na bu jestinden dolayı teşekkür etti. Kılıç, kaynaklarını verimli kullanan bir belediye olarak, bazı eksiklerini hibe yoluyla temin etmeye çalıştıklarını ifade etti.
Kılıç, ilçenin makine-ekipman parkını güçlendirmek için, ağabey konumundaki Büyükşehir Belediyelerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını da belirterek, "Başka belediyelerle de temaslarımız var. Onları da sonuçlandırmak üzereyiz. Amacımız Tut´a hizmet etmek" diye konuştu.