İddialı bir kadro kuracağım

Spor Haber Girişi : 07 Ağustos 2020 12:45
İddialı bir kadro kuracağım

Düzenlediği basın toplantısıyla görevine devam edeceğini belirten Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı planlıyor.
Geçen sezonki başarısızlığı `ihanet uğradım´ sözüyle özetleyen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek´in takımı sil baştan oluşturmak için transfere yoğun mesai harcıyor. Sözleşmesi sona eren futbolcularla masaya oturmayı düşünmediği öğrenilen Gevrek yönetiminin Mina, Sakıp, Acguah, Yusuf, Fofana ve Murat Yıldırım ile birlikte, kiralıktan dönen Berk Yıldız, Rahman Buğra ve Mustafa Eskihellaç gibi isimlerden bir iskelet kadro kurmayı planladığı ifade ediliyor.
Geçen sezon ligi 16. sırada tamamlayan ve tarihinin en başarısız sezonunu yaşayan sarı-siyahlı kulüpte yeni sezon için güçlü kadro bir kurulması kararının alındığı belirtildi.
Yeni Malatyaspor´un transferde 2 kaleci, 2 stoper, sağ ve sol bek, 3 orta saha ve 2 forvet alacağı öğrenildi.
Malatya ekibinin yeni transferleri önümüzdeki hafta başlayacak ilk etap kampına yetiştirmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

Sanal Instagram haber içi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kemal Yazıcı. 09 Ağustos 2020 19:38

    Malatyali hemşehrilerim Lütfen transferlerinizi hocaya bırakmayın. Sonra eyvah para etmez.

  • Oktay altunkaya 09 Ağustos 2020 16:05

    Düşmeyecek takımı düşürdünüz size nasıl bu takımı teslim edecegiz

  • Hacı bayram 09 Ağustos 2020 13:03

    Sen bi bırak gitte biz baska bisey istemiyoruz yav Allah aşkına murat yıldırımda nedir neiş yapar o takımda dusmeyecek takımı zorla dusurdunuz

  • Abdül vahap 08 Ağustos 2020 13:38

    Disiplin olmazsa böyle olur.dusmezdi kesinlikle oynayamayini bir ikaz oynamiyorsa gönder anlaşmalar öyle olmalı sergeni al sonra kaçsın anlaşma iyi olsaydı kacamazdi ceza oderdi yani ağzı laf yapan değil iş yapan lazım haybiyecilere yer yokkk.malatya spora işçi gibi futbolcu lazım salla badi al maaşı adam lazım değil devrim yapmalıyız bize sigortalı futbol işçisi lazım artış istemiyoruz devrimci vatanını seven Malatya'ya seven futbolcu lazım oynasın alsın parayiii helali hoş olsun

  • Hayrettin 08 Ağustos 2020 13:06

    Öncelikle ilk işi istifa olmalıydı FB üyesi olduğu için FB Malatya maçından sonra cikipda tek bı eleştiri yapabildi mi hiç görmedim ya FB için çalışacak siniz yada Malatya ikisi birden olmaz