casino siteleri

İnönü Üniversitesi Rektöründen Sert Tepki

Sağlık Haber Girişi : 12 Eylül 2020 12:11
İnönü Üniversitesi Rektöründen Sert Tepki
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay doktora saldırıyı kınadı

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Arife Şimşek´ e görevi başında iken hasta yakınları tarafından saldırıda bulunuldu.

Deprem konutları


İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Genel Cerrahi hocamız Dr. Öğr. Üyesi Arife Şimşek´e görevi başında yapılan saldırıyı lanetliyorum. Adli süreç başlatılmıştır. Sağlık personeline yönelik şiddet toplumumuzun yüz karasıdır, son bulmalıdır" dedi.


Rektör Kızılay, "Turgut Özal Tıp Merkezi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Arife Şimşek´ e görevi başında iken hasta yakınları tarafından saldırıda bulunulduğu bize iletildi. Şimşek´in saldırı sonrasında odasına gidip kapıyı kilitlediğinden temas saldırısı olmadığı, bu nedenle gözaltına alınan yoktur. Ancak şahıslar hakkında şikayetçi olundu ve adli süreç başlatıldı" dedi.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatya44 13 Eylül 2020 22:58

    Buradaki yorumlara bakıyorum yazik size. Bi dr hanima şiddet uygulanmis onu kinayacaginiza saglik personeline yuklenin en kolayi bu . Cayi batar kahvesi batar gozunuze. Ya bu adamlar tukenmis vaziyette. Görevde durduklarina sukredin. Bi empati yapin onlarin yerinde olsaniz ne yapardınız.

  • Doğrucu Davud 13 Eylül 2020 12:44

    Yorum yapanlar! Şu anda toplumun duyarsızlığı ve tedbirsizliği yüzünden üniversite hastane çalışanlarının neredeyse yarısının enfekte olduğunu ve çalışamaz Durumda olduğunu biliyorlar mi? Bu iyi günleriniz, yakında sayenizde sağlam doktor hemşire sağlıkçı kalmayacak....

  • Hasan 12 Eylül 2020 19:52

    SEN UYU REKTÖR HASTANE PISLIK VE MIKROP ICINDE TEMIZLIK YOK. ACIL DOKTORLARI HASTALARA BAKMIYOR.BIR FILM YÂDA TAHLIL IÇIN PERSONEL YOKKI HASTAYI GÖTÜRSÜN .DOKTOR VE HEMSIRE KAPI ÖNÜNDE SIGARA CAY KAHVE MOLASINDA NEDENSE MOLA HIC BITMIYOR.TEPKI VERECEGINE BAZEN GECE VE GUNDUZ TEDBILI KIYAFETLE DENETIM YAP.UYUMA SEN UYURSAN PERSONELIN UYUR....