İŞTE RAKAMLAR

Yeni Malatyaspor taraftar

 
Yeni Malatyaspor Taraftarı Passolig'e 1 Haftada 312 Başvuru Yaptı

PTT 1.Lig için hazırlanan elektronik bilet Passolig’in satışa sunulmasının ardından Yeni Malatyaspor taraftarı internet üzerinden kısa sürede e-bilet Passolig’e ilgi göstermişti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) geçen yıl başlattığı Passolig uygulamasında Galatasaray en fazla başvuru yapan kulüp durumunda. PTT 1.Lig’in yeni takımı Yeni Malatyaspor Kulübü’nün de geçtiği Passolig uygulamasında futbolseverlerin stat giriş çıkışlarında sorun yaşamamaları ve şiddet olaylarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.


Başvuruları internet üzerinden yapılan Passolig’e Yeni Malatyaspor taraftarı 1 hafta gibi kısa bir sürede 312 başvuru yaptı.


Yeni Malatyasporlu taraftarların yeni sezon için transferde açıklanacak isimlerle birlikte Passolig başvuru sayısını arttıracağı tahmin ediliyor.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!