casino siteleri

Kadına Yine Şiddet

Yine bir kadın herkesin gözü önünde şiddet ve hakaret gördü. Neden mi ?

Hangi nedeni arıyoruz ki ? Hangi neden bir kadına bu zulmü layık kılar ?

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda eli bıçaklı kişi kadına saldırdı  https://i01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/25/resim3_19203264.jpg

X ray cihazlarından rahatça geçirilip metroya sokulan kocaman bir ekmek bıçağı !! Üstelik trenin içindeki güvenliğin olay anında müdahale etmemesi.. Tamamıyla ihmaller zinciri..

 

Elinde bıçakla, onlarca insanın arasında bir kadına ağza alınamayacak küfürler eşliğinde “suratını keserim” diyen bir Vandal… Bu durumu izlemek dışında ellerinden bir şey gelemeyen bir kitle ve bıçağın önünde eğilmeden, korkmadan dimdik duran bir KADIN… Ah ne tablo ama! İnsan, insanlığından utanıyor o sözleri duyarken. Çağdaş ve medeni insanlığın gelebileceği son nokta bu olsa gerek !!

 

Bu ilk değildi, son gibi de durmuyor fakat kadına şiddet olaylarında gözlemlediğimiz çok önemli bir değişiklik var. KİTLELERİN TEPKİSİZLİĞİ… Kadın bıçağın üstüne yürüyor, onca küfrü hakareti işitiyor ama etraftan kimse de bu duruma tepki gösteremiyor.. Bunun sebebi ne diye sorgulamaya başladığımda aklıma KADİR ŞEKER vakası geliyor ki suspus olayı izleyen insanlara kızamıyorum. Bu ne yazık ki giderek toplumsal bir sorun haline gelmeye başlıyor. Bize değmeyen yılan gerçekten de bin yıl yaşıyor artık.

 

Tabi şüphelinin hiç mi suçu yok derseniz; bu eli kanlı vahşinin 20 ayrı SUÇ KAYDI bulunuyor. 20 ayrı suçtan yargılanan bir insanın nasıl olur da dışarıda elini kolunu sallayarak gezdiğini, hem hukuki ve etik değerler hem de vicdani açıdan sizlere açıklayacak donelere sahip değilim. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum açıkçası..

 

TEKRAR TEKRAR SÖYLEYEYİM.. Yeniden herkesin gözü önünde bir kadın şiddet ve hakaret gördü… Milli hafızamıza kazıyalım bu kara olayı..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.