casino siteleri

Kahramanmaraş Akademi, 533 öğrenciyle bahar dönemine devam ediyor

Eğitim Haber Girişi : 11 Mart 2021 12:56
Kahramanmaraş Akademi, 533 öğrenciyle bahar dönemine devam ediyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği Kahramanmaraş Akademi, 13 farklı atölye ve 533 öğrenciyle bahar dönemine devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği Kahramanmaraş Akademi´de eğitimler 8 hafta boyunca devam edecek. Uzman eğitmenler tarafından Kısa Film, Hüsn-ü Hat, Yazı, Yeni Medya ve İletişim, Sosyolojinin Temel Kavramları, Dergi, Tarih, Diksiyon, Proje, Öykü, Bilim Tarihi, Metin Okumaları ile Düşünce atölyeleri alanlarında gerçekleştiriliyor.
Kahramanmaraş Akademi´de Yazı Atölyesi eğitmenliği yapan Yazar Ömer Yalçınova, "Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde oluşturulan Kahramanmaraş Akademi´de düzenlediğimiz atölyeler öğrencilerimizden yoğun bir ilgi görüyor. Özellikle sosyal bilimler alanlarında düzenlenen atölyelere gösterilen alakayı, Kahramanmaraş´ta yetişen mütefekkirlerin miras bıraktığı edebi birikimle ve şehrin tabiatının edebiyatla sımsıkı bir bağının olmasıyla ilişkilendiriyorum. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör´ün de akademi eğitimlerinin süreklilik arz edeceğini söylemesinden hareketle, bu eğitim sürecinin kendi gelenekleri ve karakteri olan bir sosyal bilimler okuluna dönüşeceğini, Türk edebiyatına yeni yazar ve şairler kazandıracağını düşünüyorum" dedi.