• Haberler
  • Genel
  • 'Kahramanmaraş depremin 10´uncu gününde havadan görüntülendi'

'Kahramanmaraş depremin 10´uncu gününde havadan görüntülendi'

Kahramanmaraş merkezli depremlerde şehirdeki binalar büyük ölçüde yıkıldı. Depremlerin 10´uncu gününde enkaz kaldırma çalışmalarının

Kahramanmaraş merkezli depremlerde şehirdeki binalar büyük ölçüde yıkıldı. Depremlerin 10´uncu gününde enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiği şehir havadan görüntülendi.
Kahramanmaraş, 6 Şubat günü Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki ve Elbistan ilçesinde 7.6 şiddetindeki depremle sarsıldı. 10 ili etkileyen ve Türkiye tarihinin en büyük doğal afeti olarak kayıtlara geçen olayda Kahramanmaraş´ta bulunan binalar büyük ölçüde yıkıldı. Geriye kalan binalar ise hasar gördü. 9 gün süren arama kurtarma çalışmalarının ardından enkaz kaldırma çalışması hız kazandı. Depremlerin 10´uncu gününde şehirden geriye kalanlar havadan görüntülendi. Görüntülerde şehrin büyük bölümünün yıkıldığı ve depremzedeler için kurulan çadırlar görüldü.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!