casino siteleri

Kahramanmaraşlı şehidin adı üs bölgesine verildi

GENEL Haber Girişi : 15 Kasım 2020 12:48
Kahramanmaraşlı şehidin adı üs bölgesine verildi
Hakkari´de 4 yıl önce PKK´ya yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Haşim Yenigül´ün adı, son görev yaptığı Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca´da 1300 rakımlı üs bölgesine verildi.
Kayseri 1. Dağ Komando Tugayı´nda görevli Piyade Uzman Çavuş Haşim Yenigül, PKK´lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonlara katılmak üzere birliğiyle gittiği Hakkari Çukurca´da 12 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda 3 Eylül 2016´da şehit düştü. Kahramanmaraşlı Piyade Uzman Çavuş Haşim Yenigül´ün adı, artık Çukurca´da 1300 rakımlı dağdaki üs bölgesinde yaşayacak.
Şehidin eşi Leyla Yenigül, kocasının adının üs bölgesine verilmesinden mutlu olduğunu belirterek, "4´üncü evlilik yıl dönümümüzdü ve Metin Musab adında bir oğlumuz vardı. Acı haberi aldığımda ikinci bebeğime 3 aylık hamileydim. Kendisi ikinci çocuğumuzun da erkek olacağını hissetmiş ve adının Haşim olmasını istemişti. Onun adını da Haşim koydum. Haşim yaşarken eşimdi, şimdi 83 milyonun şehidi. O hainleri devletimiz öldürerek, hak ettikleri sona kavuşturarak bitirecek. Bu millet bu vatanı kimseye böldürmedi, böldürmeyecek" diye konuştu.