casino siteleri

Kale, 31 Mart'ta da yeni bir rekor kırmak için hazır

Malatya Haber Girişi : 04 Mart 2019 16:02
Kale, 31 Mart'ta da yeni bir rekor kırmak için hazır
AK Parti Kale Belediye Ba

AK Parti Kale Belediye Başkan Adayı Murat Koca'nın ilçedeki seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Seçim bürosunun açılışı yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilirken, bugüne kadar her seçimde rekor kıran Kale ilçesi, 31 Mart'ta da yeni bir rekor kırmak için hazır olduğunu gösterdi.

YouTube Haber arası

 

AK Parti Kale Belediye Başkan Adayı Murat Koca'nın Kale İlçesi'ndeki seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa; AK Parti MKYK Üyeleri ve Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

AK Parti Kale Belediye Başkan Adayı Murat Koca, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "15 Temmuz'daki hain darbe girişimine direnerek, bertaraf eden Cumhur İttifakı'nın Kale'den belediye başkan adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu gönül belediyeciliğini Kale'mizde yaşatmak için çıktığımız bu yolda gidilmedik yer, çalınmadık kapı, tutulmadık el bırakmayacağız" dedi.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ise "Kale'miz, Malatya'mızda birinci olarak AK Parti'yi temsil etti. İnşallah başta Malatya'mız olmak üzere, Malatya'mızın tüm ilçelerinde Türkiye'de bir numara olmak istiyoruz. Bu çalışmalarımızı tüm ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz ve durmak yok yola devam diyoruz" ifadelerini kullandı.

 

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar da konuşmasında şunları söyledi: "Türkiye'yi 2023'e taşıyacak muazzez irade ve itibarın adı Cumhur İttifakı'dır. Kaynağını milli duruştan, kararını milli iradeden kavlini cumhuriyetin birikimlerinden alan bu ittifakın, 31 Mart 2019'da 24 Haziran seçimlerinde aldığı desteğin gerisine düşmemesi için çok iyi bir şekilde çalışmamız lazım."

 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan da "Kale'nin her mahallesinin sorun ve isteklerini biliyoruz. Kale'nin yüz ölçümüyle, nüfusuyla artı eksi yönlerini, negatif ve pozitif yönlerini, değerlerini iyi biliyoruz. Kale'yi bir bütün olarak masaya yatırdık. Bununla ilgili de kitapçık hazırladık. Onun için hizmet konusunda tereddüt taşımayın. İsteklerinizi çok iyi biliyoruz. Kitaba baktığımızda istenilenleri iyi biliyoruz. Kalemizin bütün 28 mahallesinin yoludur, altyapısıdır, çevre düzenlemesi, çocuk parkları hepsini kısa bir sürede yaparız" diye konuştu.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise Kale'den aldıkları oyların her zaman yüzlerini ak ettiğini belirterek, "Kale'ye ayrı bir teşekkür ediyoruz. Bu seçimde de inşallah en yüksek oyu Kale'den bekliyoruz. Bu teşkilat içerisinde de her zaman bir yarış vardır. Her zaman bu yarışı Kale göğüsledi, bu birinciliği de bırakmaması lazım" dedi.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise "Kale bize 14 seçimde hep en büyük desteği verdi. Türkiye rekorlarını Kale'de kırdık ve plaketleri Kale'den aldık. Cumhurbaşkanımızın elinden plaket alan ilçemizin adı Kale'dir. Kale'nin vermiş olduğu bu desteklerle bizde elimizden gelen tüm hizmetleri size bugüne kadar getirdik, bundan sonrada getirmeye devam edeceğiz. Öncelikle Malatya-Elazığ arasındaki illeri arası yol güzergahında var olan büyümeye namzet Malatya'nın gelişmeye en fazla hazır ilçesi Kale'mize yollarımızı yaptık, dağları deldik. Sadece il bağlantı yollarını değil, 150 kilometrelik mahalle yollarını yaptık" dedi.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise konuşmasında şunları söyledi: "Sizler destek verdiniz, bizler hizmet ürettik. Sizler, 'demokrasi' dediniz, bizler vesayet odaklarını yok ettik. Sizler, 'milli irade' dediniz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde sonuna kadar milli iradeye sahip çıktık, darbeleri tarihe gömdük. En son 15 Temmuz darbe girişimiyle beraber meydanlarda doğan Cumhur İttifakı ile sistemi değiştirdik, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtik. Yine sizlerin desteğiyle ilk başkanımız, Cumhur İttifakı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçti ve 'millete hizmete devam' dedik. İnşallah 31 Mart'ta da Kale'de Murat Koca kardeşimizle 'devam' diyeceğiz, hizmeti şahlandırarak, Kale'mize getireceğiz."

 

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.