casino siteleri

Kale'de uzaktan eğitime tablet desteği

Eğitim Haber Girişi : 22 Ocak 2021 19:59
Kale'de uzaktan eğitime tablet desteği
Kale'de uzaktan eğitime tablet desteği

Kale Kaymakamlığı, Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzollu Vakfı düzenlediği tablet kampanyasında toplanan 100 tableti öğrencilere dağıttı.

YouTube Haber arası

 

İzollu İlkokulunda düzenlenen törene, Kale Kaymakamı Abdulselam Bıçak, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akkaya, İzollu Vakfı kurucu üyelerinden Adnan Başdemir, Kale İlçesindeki tüm Okul Müdürleri,  öğrenciler ve velileri katıldı.

Kale İzollu İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen tablet takdim töreninde tabletlerini alan öğrencilerin gözlerindeki sevinç dikkat çekti. 

 

Törende konuşan Kaymakam Abdulselam Bıçak, Kovid-19 salgını nedeniyle evlerinde uzaktan eğitim alan öğrencilere tablet desteğinde bulunan Belediye başkanı Koca İzollu Vakfı kurucu başkanı Başdemir'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Akkaya'ya teşekkür etti.

 

Başdemir ise eğitime desteğin önemini belirterek, vakıf olarak sürekli eğitime destek olduklarını ve burs sağladıklarını, yürütülen projelere maddi manevi destek verdiklerini açıkladı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akkaya, eğitim öğretimin kesintiye uğramasının önüne geçme adına, zor zamanlarda hayırseverlerin anlamlı desteklerini her zaman yanlarında gördüklerini ifade ederek bu anlamda Kale Kaymakamı sayın Abdulselam Bıçak'a, belediye başkanı Murat Koca'ya, İzollu Vakfı kurucu başkanı Adnan Başdemir'e ve herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.