casino siteleri

Karakuş aday adaylığı açıkladı

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 27 Ocak 2023 23:00 Haber Girişi : 27 Ocak 2023 12:31
Karakuş aday adaylığı açıkladı
Battalgazi İyi parti meclis üyesi Muzaffer Karakuş aday adaylığını açıkladı.

2023 seçimleri kapsamında İYİ Parti Battalgazi Belediye Meclis Üyesi ve iş insanı Muzaffer Karakuş milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Deprem konutları

 

 

Karakuş yaptığı açıklamada; "14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlerin, Türkiyemizin birçok anlamda karşı karşıya kaldığı sorunların ve sıkıntıların aşılması anlamında bir dönüm noktası olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Genel Başkanımız ve teşkilatımız uygun görmesi halinde Malatyalı hemşehrilerimizin teveccühü ile Malatya'ya hizmet etmek istiyorum. 2023 yılında da Türkiye’nin erozyona uğrayan bütün kurumlarını yeniden inşa edeceğine inandığım Genel Başkanımız Meral Akşener'in çıktığı bu yolda katkı sunmak adına bu göreve talip oldum. Partimize, şehrimize, ülkemize daha fazla hizmet etmek üzere İYİ Parti Malatya Milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum. Takdir partimizindir." dedi. 

 

Muzaffer KARAKUŞ KİMDİR?

1962 yılında Malatya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya'da tamamlayarak Anadolu Üniversitesi Tarım bölümü okuyarak tamamladı.

1980 yılında memuriyet hayatına başlayarak çeşitli görevlerde bulundu.

YouTube Haber arası

2014 yılında Battalgazi Belediyesi Meclis üyeliğine seçilerek Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2019 Yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • abuzer hayrol 30 Ocak 2023 11:02

    hayırlı olsun gerçekten hak yemeyen düzgün biri sonunda aday oldu yıllardan beri tanırım dürüst bir insan haksızın karşısında sessiz kalmaz tebrik ederim vatana millete hayırlı olsun

  • Haşim Duk 28 Ocak 2023 18:14

    Hayırlı olsun başarlarızın devamını diliyorum Malatyaya ve tüm Türkiye'ye faydalı olacağınıza inanıyorum yolunuz açık olsun

  • Ahmet VARDI 28 Ocak 2023 16:49

    BÖYLE KİŞİLERİ ADAY GÖSTERMEYİN. BUNLAR KONUM KARİYER SAHİBİ OLUNCA VATANDAŞA BAĞIRIP ÇAĞRIAN İNSALAR. ORDUZU BELEDİYESİNDE - BATTALGAZİ BELEDİYESİNDE NASIL ÇALIŞTIĞINI TÜM PERSONELLER İYİ BİLİR.

  • Mehmet bulut 28 Ocak 2023 16:39

    Malatya nin gururu gerçek bir Malatyali orduzu lu Muzaffer karakuş a tüm orduzulular olarak yanındayız

  • ismet akın 28 Ocak 2023 11:27

    hayırlı olsun malatyaya böyle siyasetçiler lazım