Karaman merkezli Kars´ta FETÖ operasyonu

MALATYA HABER - MALATYA'N

 Karaman merkezli Kars’ta düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda Susuz İlçesi’ne kayıtlı üniversite öğrencisi U.Ü. gözaltına alındı. 
Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar devam ediyor. FETÖ/PDY operasyonunda aralarında milli eğitim şube müdürü ile Kars’ta üniversite öğrencilerinin kaldığı evlerden sorumlu bir öğrencinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 1’i Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürü, 4’ü öğretmen, 2 öğrenci ve üniversite öğrencilerinin kaldığı evlerden sorumlu 1 öğrenci, İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Gözaltına alınan 7 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edilmesi bekleniyor.
Öte yandan Karaman merkezli Kars’ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve Karaman’da okuyan Susuzlu öğrencinin ise Karaman’a gönderileceği öğrenildi.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!