casino siteleri

Karantinayı ihlal etti hem ceza yedi hemde yurda yerleştirildi

Asayiş Haber Girişi : 17 Eylül 2020 11:31
Karantinayı ihlal etti hem ceza yedi hemde yurda yerleştirildi
Elazığ´ın Kovancılar ilçesinde Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle karantinaya alınan bir şahıs, sokağa çıkınca polis tarafından yakalandı, hem 3 bin 150 TL para cezası yedi, hemde yurda yerleştirildi.
Edinilen bilgiye göre,ülke genelinde olduğu gibi Elazığ´da da Covid-19 nedeniyle güvenlik güçleri her yerde uygulamalar gerçekleştirerek salgınla mücadele ediyor. Bu kapsamda Kovancılar İlçesi´nde İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, İsmet Paşa Mahallesi Alibey Caddesi üzerinde uygulama yaparken E.D´yi durdurdu. E.D´nin kimlik bilgilerini sorgulayan polis, şahsın karantinada olması gerektiğini öğrendi. Bunun üzerine polis, sağlık ekiplerini çağırarak şahsı ambulansla karantina yurdu olarak belirlenen İzzet Paşa Öğrenci Yurdu´na gönderdi.Şahsın karantina sürecini burada tamamlayacağı, aynı zamanda masraflarının kendisinden tahsil edileceği belirtildi. Şahsa ayrıca pandemi kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle de 3 bin 150 TL para cezası kesildiği bildirildi.
Öteyandan Kovancılar ilçesinde de Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ile birlikte, diğer kurum amirleri denetimlere katıldı. Denetimlerde vatandaşlar, maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında uyarıldı.