casino siteleri

Karataş Battalgazi'de başlamadı

Malatya Haber Girişi : 12 Eylül 2021 21:57
Karataş Battalgazi'de başlamadı
Karataş Battalgazi'de başlamadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) eski Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ın Battalgazi Belediyesi Başkan danışmanlığına atanması gündeme gelmişti.

YouTube Haber arası

 

Karataş'ın Başkan Danışmanı olarak atanmadığı öğrenildi.

 


Ayrıntılar Gelecek

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gercekler 14 Eylül 2021 20:07

    Battalgazi halen Selahattin Gürkanin getirdiği yerde ne emekler verdi selahattin bey Osman Güder artık calisanlarla uğraşmamalı ve biraz icraata geçmeli basina gectigi her yer geriyw gidiyor.Selahattin bey zamanında MORMAS göklerdeydi su an yerlerde.Neden çünkü ekibini kurdu.Malatyalilar Selahattin Gürkanin şahsına oy verdi Osman Güder yerine kim Akp den aday olsaydı o kazanacaktı.Bize Selahattin Gurkanlar lazimm....

  • Mehmet 14 Eylül 2021 11:25

    Helal Hayrettin abi. Geçen başkan toplantıda daire başkanlarına bu kapıdaki Hayrettin sizden daha iyi daire başkanlığı yapar dedi. Seni seviyoruz yolun açık olsun.

  • destan 13 Eylül 2021 16:56

    Danışmanlıktan ziyade , yönetmek ister, iki bacanak beraber. villalara gider artık, orada para kazanır artık.

  • HAYRETTİN BAŞDEMİR 13 Eylül 2021 16:52

    Zamanında Büyükşehir Belediye Başkanı,Sayın Selahattin Gürkan Bey,Battalgazi Belediye Başkanı İken,Aynı Yalakalığı,Sayın Selahattin Gürkan Başkanım’a,Yapıyordunuz,Şimdi Battalgazi Belediye Başkanı,Sayın Osman Güder Bey,Büyükşehir Belediye Başkanı,Olsa Sıra Ona Gelir Ve Onu Topa Tutar Ve Gereksiz,İftiralar,Çamur Atma,Yorumları Yaparsınız,İşte Malatya Milletinin Bazılarının Yüzünden,Aralarında Dürüst,Kişiler Kaynıyor,Hasüt,Bilip Bilmeden Konuşan,Ona Buna Çamur Atan Ve Ortalığı Karıştırmak İsteyen Bu Tür Boş Beleş İnsanlar Öne Çıkıp Kendilerini Ve Yaptıklarını Bir şey Zannediyor,Ama Şunu Bilmiyorlar Böyle Yaparak,Kendilerini Komik Ve Değersiz Bir Hale Koyuyorlar,Benden Size Bir Tavsiye,Bir Yüzünüz Olsun,Elli Yüzünüz Olmasın,Dürüst Ve Delikanlı Olun,Diyeceğiniz Bir şey Varsa,Böyle Çamur Atarcasına Yorumlar Yazacağınıza,Önce Doğruluğunu Araştırın,Sonra Gidin İnsanların Yüzüne,Ne Diyecekseniz Diyin.

  • Ömür 13 Eylül 2021 14:01

    Osman başkanıma genç dinamik bir ekip lazım. Devletin zorla emekli ettiği adamın ne işi var.

  • Emre 13 Eylül 2021 12:27

    Karataş Battalgazi'de başlamadı yanlış başlık olmuş. Yaşar başlamadı ama başlayan Karataş çok. Her birimde en az bir tane akrabası var.

  • Sibel 13 Eylül 2021 11:09

    Kararından dolayı Osman başkanı tebrik ediyorum. Nasıl Selahattin başkan kendi ekibini kurarak çalışıyorsa Osman başkan da kendi ekibini kurmalıdır. Onun bunun atıklarıyla olmaz.

  • Mahmut 13 Eylül 2021 11:05

    Malatya'da kurumlarda kızakta olan birçok yetişmiş insan var. Bunlarla belli periyotlarla istişare toplantısı yapmanızı tavsiye ediyorum. Aynı şekilde mimarlar odası, üniversitenin inşaat mühendisliği gibi bölüm hocaları. Toplantılarda mümkün olduğunca siz değil onlar konuşsun. Parlak proje fikirleri çıkabilir.

  • Yusuf 13 Eylül 2021 09:38

    Vatandaşın nabzını ölçüp kararınızdan dönmeniz büyük incelik. Teşekkür ederiz.

  • Ahmet 13 Eylül 2021 08:07

    Teşekkürler başkanım. Truva atı olmayacak, altınızı oymayacak, alanında uzman kişilerle danışman kadronuzu güçlendirmek elinizi güçlendirecektir. Kalan 2 yılı daha dolu dolu geçirmeniz temennisiyle saygılar.

  • Cemal 13 Eylül 2021 07:36

    Bu hayırlı karar için Allah razı olsun Osman başkandan. Ekibini güçlendirerek yoluna devam eder ve hayırlı hizmetlere vesile olur inşaallah.

  • Ahmet 13 Eylül 2021 00:01

    Osman Güder Battalgazi Belediye Başkanı olduktan sonra insan rahat belediye gidiyor kendi evine gittiği gibi olur başkanım bir hata yapmış önemli olan hatasından dönmek iyi ki başkanımızsin

  • Osman başkanıma teşekkür 12 Eylül 2021 23:59

    Osman Basknim helal olsun sana Battalgazi ye fark açıyorsun yaşar karatasa karşı değiliz yalnız o kadar işsizlik varken emekli olan birini getirmeye çok kızdım bu arada Yaşar Karataş'ın belediyede alacağı paraya da ihtiyacı yok onu da biliyoruz ama işte olmuyor ıssız dururken emekli almak

  • Teleferik şart 12 Eylül 2021 23:56

    Osman Başkan Malatya da en çalışkan belediye başkanı hata yapmış hatasından dönmüş bütün Malatya adına teşekkürler başkanım sizden bir ricam var Malatya'da teleferik yok yap başkanım yüzyıllar boyunca Malatya senden bahseder

  • Helal olsun Başkanıma 12 Eylül 2021 23:54

    Osman Baskan'a teşekkürler böyle bir karar aldığı için

  • Ramazan Saçar Orduzu 12 Eylül 2021 22:42

    Ha ha çok komik gerçekten Adam göreve gelmedi ki alınsın

  • Battalgazili 12 Eylül 2021 22:36

    Osman bey üniversite mezunu biri olarak ailem ve yakınlarım diğer seçimde size ve partinize oy vermeyecektik atama kararından sonra ama böyle bir adım attığınız için size minnettar oldum bu şekilde devam etmeniz temennisiyle

  • Mehmet 12 Eylül 2021 22:23

    Battalgaziyi en yükseklere çıkaracak adam diğer seçimlerde net belediye başkanı olur