casino siteleri

Karateciler Yalova´da Sivas´ı temsil edecek

Spor Haber Girişi : 28 Mart 2021 17:48
Karateciler Yalova´da Sivas´ı temsil edecek
Sivas Belediyespor karate takımı, Yalova´da yapılacak Türkiye kulüpler arası takım karate şampiyonasında Sivas´ı temsil edecek.
Türkiye Karate Federasyonu´nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan yapılacak Türkiye kulüpler arası takım karate şampiyonası yarın Yalova´da start alacak.
2021 yılının ilk resmi müsabakası olacak olan Türkiye şampiyonasına Sivas Belediyespor kulübü karate takımı da boy gösterecek. Türkiye şampiyonasında antrenörler Mahmut Gümüşsay ve Serpil Karakaya Sarzep nezdinde Sivas´ı temsil edecek olan Sivas Belediyespor karate takımı Ümit-Genç ve Büyükler kategorisinde kata dallarında yarışacaklar.
Sivas Belediyespor Kulübü karate takımı antrenörü Mahmut Gümüşsay, yarın yapılacak olan şampiyonadan dereceyle ayrılmak istediklerini belirtti. Gümüşsay, "Geçtiğimiz 2020 yılında pandemi sürecinde Ümit-Genç kadın kata takımı olmak üzere Türkiye beşinciliğini elde ettik. Sivas Belediyespor karate takımı, bu yıl da bu şampiyonaya iyi şekilde hazırlandı. Bu şampiyonaya yoğun bir katılım olacak. Sivas´a en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Müsabakaya katılacak tüm takım ve sporcularımıza başarılar dileriz" dedi.