casino siteleri

KARTAL: KAZANMAYI ÇOK İSTEDİK AMA BERABERE BİTTİ

Spor Haber Girişi : 14 Mayıs 2015 09:26
KARTAL: KAZANMAYI ÇOK İSTEDİK AMA BERABERE BİTTİ
Fenerbahçe Şükrü Saraco
Teknik Direktör İsmail Kartal, kazanmayı çok istediklerini ancak maçın berabere bittiğini söyledi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Kartal, "Zirve yarışından kopmamak için, kazanmak için çıktık. Maça iyi başladık, golle başladık. Duran toptan attığımız gibi gol yedik. İlk yarı biraz siliktik, üretken değildik. İkinci yarı daha iyi ve iştahlı oynadık, net pozisyonlar bulduk. Kazanmayı çok istedik ama berabere bitti. Kazanmamız gereken bir maçtı. Rakibi tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler. Oyuncuklarımı da tebrik ediyorum. Bazen çok istersiniz olmaz. 3 maçımız daha var, her şey bitmedi. Sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Kazanma arzusu ve hırsından dolayı oyuncuların risk alıp, yerlerini kaybedebileceklerini belirten Kartal, "Bu tip maçlarda normaldir" dedi.


Maçın ilk yarısında vasat bir oyun ortaya koyduklarını, ikinci yarıda ortaya koydukları reaksiyonla kazanmayı hak ettiklerini belirten Kartal, "Çok istedik kazanmayı, oyuncular çok hırslıydılar, olmadı, kazanamadık. Rakibimizi de iyi mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İkinci yarıdaki mücadeleden dolayı oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bazen çok istersiniz olmaz. Bugün o maçlardan birisiydi. Rakibimizin 3 puan gerisindeyiz. Kalan 3 maçta en iyi şekilde kazanıp sonuna kadar bu yarışı sürdüreceğiz" değerlendirmesini yaptı. 

Son haftalarda şampiyonluk yarışındaki üç kulübün oyuncularının yaşadığı stresin maçlarda net bir şekilde göründüğünü belirten Kartal, "Bunların üstesinden gelmek için oyuncularımızı psikolojik olarak da hazırlamaya çalışıyoruz. Bu akşam da sanıyorum birazcık kazanma hırsı ve arzudan dolayı ikinci yarı bazı oyuncularımız yerlerini kaybetmiş olabilir. Bu tip maçlarda olabiliyor. Biz elimizden geldiği kadar onlara daha sakin olmaları gerektiği yönünde ve kendi futbollarını oynama konusunda ikaz ediyoruz, yönlendiriyoruz" dedi. 

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan konusundaki soru üzerine de Kartal, "Çok fazla söylenecek bir şey yok. İkinci yarı kazanmayı hak eden taraf bizdik. İlk devre hak edecek bir oyunumuz yoktu. Sadece golü bulamadık. Hakemle ilgili çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Diego'nun penaltı pozisyonunda net bir şey olmadığı söylendi" ifadelerini kullandı.