Kayseri rol model olabilecek güzel bir şehir

Siyaset Haber Girişi : 20 Haziran 2021 15:36
Kayseri rol model olabilecek güzel bir şehir
Kayseri rol model olabilecek güzel bir şehir


Kayseri’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’na katılan ve aralarında Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları ile üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu Gaziantep, Samsun, Ordu, Trabzon, Şanlıurfa, Erzurum, Balıkesir, Denizli ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanları, farklı medeniyetleri bağrında barındıran Kadim Kent Kayseri’den hayranlıkla ayrıldı. Şehir turu da yaparak şehri yakından tanıma fırsatı bulan konuk başkanlar, Kayseri ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Sanal Instagram haber içi

 

İlhan içen  haber arası

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kayseri’nin belediyecilik ve hizmetler bakımından rol model olabilecek güzel bir şehir olduğunun altını çizerek, “Kayseri’yi gördüğümüzde temiz bir şehir, bakımlı bir şehir, belediyecilik hizmetleri bakımından güzel hizmetler almış bir şehir. Memduh başkanımıza ve ondan önceki belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kayseri tarih itibariyle kadim bir şehirdir. Malatya ile de hukuku olan bir şehirdir. Melikgaziler, Battalgaziler, Hasangaziler, Hüseyingaziler, Anadolu’yu anayurt yapma sürecini birlikte takip etmişlerdir” diyerek, Kayseri ile Malatya’yı kültür ve sosyal birliktelik olarak yakın bulduğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.