casino siteleri

Kiliseye Bütçe Var Ampute Sporuna Yok

Siyaset Haber Girişi : 18 Eylül 2021 11:46
Kiliseye Bütçe Var Ampute Sporuna Yok
Kiliseye Bütçe Var Ampute Sporuna Yok

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a açtı ağzını yumdu gözünü. Vatandaşlar ise, 2,5 yılda Gürkan’ın tek icraatının kilise açmak olduğunu iddia ederek, “Kiliseye bütçe var, Ampute spora yok. İşte zihniyet” dediler.

Deprem konutları

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyespor bünyesinde yer alan ampute futbol, voleybol ve tekerlekli sandalye basketbol branşlarını kapattı. Sosyal medya ayağa kalktı, her görüşten Başkan Gürkan’a tepki yağdı. Bir tepki de Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’dan geldi. Yıldırım, “Malatya Büyükşehir Belediyesi yeni döneminde yola çıkarken şehrin paydaşlarını ve şehrin değerlerini yaşatıp gönül belediyeciliği ile ileriye götüreceğini iddia etmişti. Ancak görüyoruz ki Malatya'nın değeri ve spor hayatı için önem arzeden Ampute Spor Kulübü'ne ödenek ayırılmayacağı söylenerek kaderine terk edildi” dedi.

 

BELEDİYENİN ÖNÜNDE AMPUTE TAKIMI TARTAKLANIYOR

 

Yıldırım, “Peki soruyoruz sizlere Taşhoran Kilisesi gönül belediyeciliği sloganıyla açılıp Malatya'nın tanıtımı hedefleniyorsa neden hem tanıtım hem de spor için önemli olan  Malatya Ampute Spor Kulübü kaderine terk ediliyor? Hatta bu da yetmezmiş gibi Halkın derdiyle dertlenmesi için var olan Belediyenin önünde bu kardeşlerimiz tartaklanıyor. Söylemler ve eylemler yine uyuşmadı. Sloganlar yine deplasman tribününde duyulmadı. Malatya Büyükşehir Belediyesi yine suç üstü yakalandı. 

YouTube Haber arası


Bu kardeşlerimizin elinden tutalım. Malatya tüm değerleri ve tüm paydaşları ile her türlü desteği hak ediyor. O kadar çok gereksiz şeylere bütçe ayrılırken Ampute Takımına neden bütçe ayırılmaz? Bir park bahçeden daha mı değersiz bu Ampute Spor Kulübü? Bu karardan bir an önce dönülsün” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali kara 18 Eylül 2021 12:25

    Engelli ve gazi arkadaşlarımıza spor yapmalarına engel olan bu belediye başkanını Malatya yı hak etmiyor yeniden sıradan memurluğuna dönsün Malatya halkı bu baskıcı yönetimden kurtulsun