casino siteleri

Kiraz neredeyse hiçbir kurum kendi işini doğru düzgün yapmıyor.”

Siyaset Haber Girişi : 26 Ağustos 2017 23:30
Kiraz neredeyse hiçbir kurum kendi işini doğru düzgün yapmıyor.”
CHP İl Başkanı Enver Kira

Akçadağ İlçe Başkanı Muhittin Şahin, Büyükşehir Meclis Üyesi Erdal Üstün ve parti yöneticileriyle giden CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “neredeyse hiçbir kurum kendi işini doğru düzgün yapmıyor.” Dedi.

Deprem konutları

Kiraz, Ören Mahallesinde  açıklama da, “Bu yol Akçadağ sadece Ören’e değil bu yol üzerinde Ören, Büyükçimiş, Kümükçimiş, Keller, Hançerli, İkinciler, Karaterzi, Dedeyazı, Polat ve Doğanşehir’e bağlantısı olan bir yol. Yaz günlerinde özellikle yoğun olan bir hat. 4 gündür zift dökülmüş fakat üzerine asfaltı serilmiyor, bir çalışma da yok, muhtemelen bayram tatili de araya girdi bayram sonuna kadar böyle devam edecek gibi gözüküyor. Bu durum artık hiçbir kurumun kendi işini doğru düzgün yapmadığını gösteriyor. Burada da karayollarının düzgün bir çalışma yapmadığı çok net görülüyor. Burada bir yol yapılırken, insanlar mağdur oluyor. İnsanlara bir rezalet yaşatılıyor. Düzgün bir iş yapılsaydı yol bölüm bölüm yapılırdı. Günlerce bu bölgedeki insanlar bu ziftle arabalarının kirlenmesine, rezalet yaşamasına gerek kalmazdı.

Bu arada aylardır Akçadağ merkezi tozdan geçilmiyor. Aylardır Akçadağlılar bu tozu yutmaya devam ediyor. Toz yuta yuta birçok insanın sağlığı bozuluyor. Ama yolun bitmesi için bir adım atılmıyor. Ören’e yapılan bu yol da aynı şekilde araçların hem kaza yapmasına sebebiyet verebilecek durumda hem de rahatsız edici zift kokusu insanların sağılığına problem yaratacak durumda. Her zaman ifade ediyoruz, bir hizmet yapıyorsanız zamanında insanlara rahatsızlık vermeden yapıp bitirin. Ama baktığımızda hizmetler insanlara eziyet haline geliyor. Herkesin bu hizmetlerin gecikmesinden dolayı sağlıksız yapılmasından dolayı belediyelere, yerel yönetimlere, kurumlara tepkisini ortaya koyması lazım.

YouTube Haber arası

İlimizde bütün kurumların çöktüğünü görüyoruz. Hiçbir kurumun yönetilemediği net şekilde ortadadır. DSİ yönetilemiyor, karayolları yönetilemiyor, belediyeler yönetilemiyor, elimizi nereye atsak elimizde kalıyor, vatandaş rezaleti yaşamaya devam ediyor. Bir an önce bizi yönetenlerin, bu kurumların, kendilerine çekidüzen vermeleri gerekiyor artık halkta bu sıkıntıları yaşayacak sabır kalmamış.” Dedi. Ve bir an önce Ören yolunun asfaltlanarak sorunların ortadan kaldırılması çağrısını yaptı.