casino siteleri

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Yeşilyurt Belediyesi fotoğraf sergisinin açılışı yaptı

Malatya Haber Girişi : 25 Kasım 2022 12:23
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Yeşilyurt Belediyesi fotoğraf sergisinin açılışı yaptı
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yeşilyurt Belediyesi nin destekleriyle düzenlenen sergi açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yeşilyurt Belediyesi nin destekleriyle düzenlenen ve Kıbrıs’ta milli mücadele yıllarını konu alan “ Acılardan Cumhuriyete “ isimli fotoğraf sergisinin açılışını yaptı. İnönü Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katılarak, akademik yılının ilk dersini “Doğu Akdeniz’deki Gelişmeler Çerçevesinde Mavi Vatan Kıbrıs “ konferansı ile vermek ve aynı zamanda fahri doktora unvanını almak üzere Malatya’da bulunan Tatar, buradaki temaslarını sürdürüyor. 

Deprem konutları

 

 

İnönü Üniversitesi’nde ilk olarak Rektör Prof.Dr. Ahmet Kızılay ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Tatar, Yeşilyurt Belediyesi’nin açmış olduğu fotoğraf sergisi açılış törenine katıldı.

YouTube Haber arası

İnönü üniversitesi Turgut Özal Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılış törenine, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Malatya Valisi Hulusi Şahin, İnönü üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.