KOMBİ İÇİN BUNU YAPARSANIZ DAHA AZ ÖDERSİNİZ

Malatya Haber Girişi : 19 Kasım 2016 13:19
KOMBİ İÇİN BUNU YAPARSANIZ  DAHA AZ ÖDERSİNİZ
MALATYA HABER - MALATYA'N

Havaların soğuması ve kış mevsiminin gelmesiyle ısınma araçlarından olan doğalgazın kullanımı ve kombi bakımıyla ilgili değerlendirmede bulunan kombi bakım ve teknik servis uzmanları, yıllık kombi bakımın mutlaka yapılmasının gerekli olduğunu söylediler. 
Her yıl düzenli yapılan kombi bakımlarının sağlık açısından önemli olduğunu belirten uzmanlar, ayrıca bunun tasarruf olarak da vatandaşların cebine yansıdığını vurguladı.
Kombi ve kalorifer peteklerinin bakımı yapılmadığı takdirde maddi külfete yol açacağına dikkat çeken Teknik Servis Kombi Uzmanı Mehmet Emin Ünal, kombi bakımının hem sağlık, hem de maddi tasarruf sağlaması açısından önemli olduğunu belirtti.
Ünal, “Evlerimizde, işyerimizde kullandığımız sınma cihazlarının yıllık bakımlarını bilirkişi ve yetkili servis tarafında her yıl düzenli olarak yapılması gerekiyor. Bakımı yapılmayan bir cihaz, ısıtma esnasında büyük arızalara yol açabilir. Buda beraberinde maliyeti daha da büyütecektir, arızanın boyutunu büyütecektir” ifadelerini kullandı.
Ünal İdeal bir kombi bakımında öncelikle cihazın içindeki mekanik parçaların bakımı söz konusu olmalıdır. Bunu yetki servis yaptığı zaman o içindeki mekanik parçaların bakımını da yapmaktadır. Buda kombinin ömrünü uzatmış oluyor ve ekonomik anlamda da büyük bir tasarruf sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

Sanal Instagram haber içi