casino siteleri

Küçükçekmece'ye Hilal Park’lı gönderme

Asayiş Haber Girişi : 13 Kasım 2020 18:17
Küçükçekmece'ye Hilal Park’lı gönderme
Küçükçekmece'ye Hilal Park’lı gönderme

İstanbul Küçükçekmece´de Atatürk Parkı´nda yer alan terör örgütünün kullandığı sembollere benzeyen görselin ortaya çıkmasının ardından Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından sosyal medyada Hilal Park´ta yer alan 15 Temmuz Milli İrade Anıtı´nın yer aldığı fotoğraf paylaşıldı.

Deprem konutları



Küçükçekmece Belediyesi tarafından ilçede bulunan Atatürk Parkı´nda terör örgütünün kullandığı sembolün tabana yansıtıldığının ortaya çıkması ile İstanbul Valiliği, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı S.G. ile Park ve Bahçeler Müdürü Ş.M.´yi görevinden uzaklaştırıldığını duyurmuştu. Yaşanan olaya en anlamlı tepki ise Malatya´nın Yeşilyurt Belediyesi tarafından geldi. Yeşilyurt Belediyesinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda bir tarafta Küçükçekmece´de yer alan parkın görseli diğer tarafta ise Yeşilyurt ilçesi Fahri Kayahan Bulvarı´nda bulunan Hilal Park´ın görseli yer aldı.

15 Temmuz Milli İrade Anıtı´nın yer aldığı görsel ile Küçükçekmece Belediyesine gönderme yapan Yeşilyurt Belediyesinin paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.