casino siteleri

Kültür AŞ ‘ye Genel Müdür Dayanmıyor

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 18 Ağustos 2020 21:54 Haber Girişi : 18 Ağustos 2020 21:59
Kültür AŞ ‘ye Genel Müdür Dayanmıyor
Kültür AŞ ‘ye Genel Müdür Dayanmıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kültür A.Ş'nin Genel Müdürü Kazım Aydın istifa etmişti.

YouTube Haber arası

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan göreve başladıktan sonra Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerin çoğu müdürlerini değiştirmişti.

 

2019 yılının Eylül ayında Kültür A.Ş'nin Genel Müdürü Sabri Akın'ın yerine Genel Müdürlüğe Kazım Aydın atanmıştı. 

10 ay gibi kısa bir süreliğine Genel Müdürlük yapan Aydın’ın yerine aynı zamanda Başkan Danışmanı olan Fatih Kerimoğlu vekalaten atanmıştı .

Kerimoğlu’nun yerine Akif Ozbildirici Kültür A.Ş'nin Genel Müdürü olarak atandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mutlu... 06 Şubat 2021 21:53

    Akif bey duruşuyla ,insanlığıyla,karakteriyle,her türlü görevi layığıyla yerine getireceğine tüm kalbimle inanıyorum.Bence önemli olan şu veya bu ünv yi bitirmesi değil, insani ,vicdani ve ahlaki değerlere sahip dik duruşlu sağlam karakterli malatyamızı tanıyan bilen arkadaşlarımızın belirli yerlere gelmesidir.Ayrıca sayın başkanımıza bazı farklılıkları da net bir şekilde görebildiği ve taviz vermediği için teşekkür ediyorum. Yolunuzda bahtınızda açık olsun Allâha emanet...

  • Özer 24 Ağustos 2020 16:05

    İş bilmez adamların işbilen adamları yediği dönemdeyiz. Yeteneği birikimi olan adamların görevi bıraktığı, görevden alındığı bir dönemde en çok yağ kim yaparsa en çok kim eğilirse onun genel müdür daire başkanı olduğu dönemdeyiz. tarih utanç olarak bunları yazacaktır.

  • Turan 23 Ağustos 2020 16:40

    Yorumları okudumda maşallah yenl genel müdürün savaş açtığını ve intikamını aldığını söyleyenler dahi olmuş bu nasıl bir ilişkiler yumağı buna selahattin gürkan izin veriyorsa vay halimize

  • Aykut arslan 20 Ağustos 2020 21:53

    Halktan birini atasin yıllardır form werdik hbr çıkmadı adamı olanlarda alındı işe beni atasinlar asgari ücretli olsun istifada etmem görevimin başındada olurum

  • Melih 20 Ağustos 2020 12:28

    Kültür A.Ş ye başkanın EN danışmanı arkadaş bakmıyormuydu gündüz makam odasında özel görüşmelerini yapan akşamda devletin arabasını Nostaljik bir cafenin önüne çekip meclisten abileriyle yaptığı kulisler yetmedi sanırım.Basında ve kültürde savunma almadık personel bırakmayan bu en baş danışmanın MURADI yerine gelmemiş çok üzüldük.Şimdi onu artık hangi UMUT teselli eder.Atalarımız ne demiş Söz Gümüşse Sükut Yalçındır.

  • Hüseyin 19 Ağustos 2020 20:09

    Başkan kesinlikle bit pazarından alışveriş yapmayı seviyor bunu anladık. Ya gider emekliliği gelmiş ya da emekli olanları seçip bulur önemli yerlere getirir ya da böyle daha önce başka yerde denediği halde görevden aldıklarını tekrar başka bir yerin başına genel müdür olarak getirir. Sonra yine pişman olur görevden alır 2 ay sonra başka yerin başına verir. Kaldı 3 yıl bakalım daha kimler nerelere gelecek izleyelim. Bit pazarına nur yağdı. Hiç mi yeni adam yok başkanın çevresinde.

  • Cemal Yağcı 19 Ağustos 2020 19:27

    Kameracı genel müdür olurken yakında fotoğrafçı genel sekreter olur. Normal zaten. Gürkan tüm daire başkanı ve genel Sekreter yardımcılarının yüzüne istesem şu çaycıyı yerinize getiririm demiş. Sözün bittiği yer Büyükşehir

  • Özer 19 Ağustos 2020 16:40

    Kaçınnnnn. Bu ne ya. Memlekette adam mı kalmamış. Trilyonlarca iş hacmi olan, 50-60 işçi çalıştıran , 10 larca gayri menkulü olan, trilyonluk fuar yapan bir şirkete ömründe yanında hiç adam çalıştırmamış,(malum basında kameramandı) yüz bin liralık iş yapmamış bir adam buraya genel müdür geliyorsa ya güneş battı. ya iş anlamayan adamla saman altından değil saman üstünden birşeyler olacak. Bekri mustafa imam olmuş.

  • Serdar Aydın 19 Ağustos 2020 11:39

    Eğer haber doğru ise Sayın başkanımız çok isabetli bir karar vermiş. Akif Ozbildirici tanıdığım kadarıyla dürüst çalışkan zeki bir kişiliği sahip , Malatya turizm için değerli hizmetler vermiş bir şahsiyettir. Kültür A.S. için biçilmiş kaftandir. Böyle atamalar oldukça Malatyamiz çok daha iyi yerlere gelecektir.

  • Hamit 19 Ağustos 2020 11:34

    Akif bey el altından yaptırılan işlere bulaşma taşeronluk yapma üç günlük makam için eğilme dik dur

  • Kazım 19 Ağustos 2020 11:32

    Fuarcılık kültür AŞ nin şansı yok bir sene pandemi oluyor bir sene darbe oluyor bir sene terör oluyor bir sene seçim oluyor adamlar ne zaman fuar yapacak

  • Burhan 19 Ağustos 2020 11:29

    Akif abi Fatih'ten intikamını almış çok güzel olmuş.

  • gerçek 19 Ağustos 2020 09:34

    Yorumlara bakıyorumda genelde kararama yav arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayın allah beyin vermiş herkeze ama boş atanan arkadaş 4 yıllık işletme mezunu aynı zamanda turizim otelcilik mezunu fuarcılık kültür A.Ş ne iş yapar bi araştırın tam adamını bulmuşlar hayırlı olsun.....

  • UMUT 19 Ağustos 2020 00:36

    Tam bir Mum Şebekesi gibisiniz. En son görevden alınan Kazım Aydından sonra kültüre resmi bir atama olmadı. Fatih Kerimoğlu danışman sıfatı ile ilgilendi. Akif Özbildirici ise resmen atanmadı. Demekki neymis; yalan HABERİN MUM'u yatsıya kadar yanarmış!

  • İsmail 19 Ağustos 2020 00:20

    Akif Bey iyi bir insan ve iyi bir kameramandır. Video ve tanıtım islerini iyi becerir. Ben Gürkanın yerinde olsam tanıtım birimine verirdim. Basınıda, kültürüde yapamaz. Sadece tanıtım kısmını yapar. Lise mezunundan Kültür AŞ Genel Müdürü atamak olacak şey değil. Başkan bence bir daha ağzına ehliyet ve liyakat kelimelerini almasa iyi olur çünkü İnandırıcı olmaz. Ben Coğrafya mezunuyum. Beni Asfalt sorumlusu veya imar sorumlusu, Esenlik Müdürü yapsanız olurmu. Yapamamki. Ben ne anlarım o işlerden. Selahattin Baskan Kayserililer gibi yapıyor. Kayserililer çalışmayacakları adamlara yüksek maaşlı yüksek makamlar verdikten bir kaç ay sonra çıkarırlarmış. Yüksek makam ve yüksek maaşı tadan adam bir daha iş beğenmezmiş. Akif Beye de yazık olacak, Büyükşehirede. Ve tabi Malatyamıza da. Hadi hayırlısı bakalım.

  • İdamlık ali 18 Ağustos 2020 23:54

    No panic büyükşehir ve maskı son hız çalışıyor milletçe hakettik ibretle izliyoruz... Efsanelerin efsunu dewam ediyor. Milletvekillerine çatan kim olursa kahraman addediyoruz. Oysa her ikisini de seçenler bizleriz... Bu dönem de heba oldu yazık güzelim malatyamıza..... İki yıl hala yer değişmeler ve sürgünler... Neyin kini kimin intikamı bu? Devletin gücüyle zulmetmek kendini devlet zannetmek nedir. Nasıl bir çalışma ekibi arıyorsanız artık? Yada amacınız hizmet etme dışında nedir???

  • Çalışan 18 Ağustos 2020 23:38

    Farkindaysaniz virüs var.millet caninin derdine düştü halen daha fuar derdindemisiniz vallaha pes.sirf başkan beye eksi yönde yorum yapayımda ne olursa olsun hesabina düşmüşsünüz pes

  • Halil 18 Ağustos 2020 22:49

    Başkan emekli ve boyalı amcaları atamayı bırakmış. Bu da başarı. Akif bey genç bir arkadaş başarılar diliyorum.

  • Aziz 18 Ağustos 2020 22:42

    Kültür AŞ fuarları çalışmayı unuttu artık anca kendi kendini organize etmeye çalışıyor. Kayısı fuarı noldu başkan? Çakır niye kayısı fuarı yapmadı dedin noldu bir sene yaptın ikinci sene kilitlendin kaldın.

  • Tekin 18 Ağustos 2020 22:35

    10 parmağında 10 marifet avukata yazık olmuş. Yerine meclis üyesi avukat geleydi bari o da en az bunun kadar Mahir.