casino siteleri

Kuşak Yolları ve Başkan Selahattin Gürkan

Dün Büyükşehir  Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan'la Tecde ve Karakavak Mahalle sınırları içerisinde  bulunan 3300 metre uzunluğunda 50 metre genişliğinde olan Altınkayısı Bulvarı asfalt çalışmalarını yerinde inceledik..

Başkanı çok mutlu gördüm..

Hani neredeyse sevinçten uçacak gibiydi..

Başkanım bu sevinç bu neşe nedir diye sormaya fırsat kalmadan, alacağım cevabın milletimiz için yapılan hizmetleri zamanında yetiştirmenin mutluluğu,  yapılan hizmetlere edilen teşekkür ve dualar olduğunu hissettim..

13 ilçede  devam eden hizmetlerin sevinci ve mutluluğu.

Millete hizmet etme yolunda gece gündüz çalışmanın tatlı yorgunluğu..

Bir başkanın mutluluğu veya şehr-i eminin sevinci ne olmalı denilince cevabı bence  millete hizmet etmektir..

Başkanım sen çok yaşa nakaratını tekrarlamak başkanı mutlu etmemeli..

Başkanın mutluluğu sahada yapılan işlerin, bölgede çözülen sorunların neticelenmesi ile olur ki bunu bizzat 

Başkanımız Sayın  Selahattin Gürkan'ın  sevincini dün birlikte yaşadım..

Dikkat ederseniz Başkan her gün bir ilçede veya bir mahallede  ya yol açılışında veya bir kavşak düzenlemesi yapımının bitiminde veya yeni açılacak olan kuşak yolların müjdesini vermekte..

Altınkayısı Bulvarından Bostanbaşına bağlanacak olan 25 metre genişliğinde 1 km uzunluğundaki  yol açma çalışmaları son hızla devam ediyor. 

Hakeza Mıhlıduttan Tecde Altınkayısı Bulvarı kavşağından Bostanbaşına bağlanacak olan 35 genişliğindeki yolun açılması için imar çalışmaları devam ediyor..Fahri Kayahan saat kulesi yanından TOKİ ye bağlantı yolu çalışmaları da yine devam eden çalışmalar arasında..

Elbetteki bir yolun açılması sadece  asfalt serimi ile olmuyor..

Açılacak olan yol üzerindeki gerek ağaç gerekse yolda kalan evlerin kamulaştırılması ağaç bedellerinin ödenmesi vs..Yani hadi demekle yol açılmıyor..Birde işin içinde vatandaş itirazı oldu mu işler uzayabiliyor..Ama görünen o ki  başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve fen işleri ekibinin şehrin trafik yükünü alacak kuşak yollarının açılmasında büyük gayretler gösterdiğine şahitlik ediyoruz..

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan bir ilki daha başlattı..

Bu konu özellikle muhtarları ilgilendiriyor ve bir çok muhtar arkadaşımızın sitemlerini ortadan kaldıracak..

Belediye Başkanları Mahallelerde yapılan hizmetleri yerinde görmek için ara ara mahallelere giderler..

Başkanın geldiğinden mahalle muhtarının haberi bile olmaz..Ve sonradan ya basın haberlerinden veya sosyal medyadan öğrenir..

Oysa Belediye Özel kalem müdürlüğü başkanın o gün hangi mahallede programı var ise o mahalle muhtarına bilgi verir..Muhtar da mahallesine gelen Belediye Başkanını ve ekibi karşılar yapılan hizmete bir taraftan teşekkür ederken diğer taraftan da varsa diğer sorunlarını gündeme getirir..

Dün akşam Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı özel kalem müdürlüğünden aradılar muhtarım yarın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan Mahallenizde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyecek diye haber verdiler..Bizde çok memnun olduk diyerek başkanımızı karşıladık ve teşekkürlerimizi bildirdik..

Ve başkanımız da protokol müdürüne  bundan sonra gittiğimiz mahalle muhtarlarına bilgi verilsin talimatını verdi..

Muhtarlarımız adına Başkanımız Sayın  Selahattin Gürkan'a böyle bir uygulama başlattığı için teşekkür ederiz..