Kuzey Çevre Yolu ile ilgili 100 milyon civarında bir ödenek çıktı

Siyaset Haber Girişi : 13 Şubat 2022 09:50
Kuzey Çevre Yolu ile ilgili 100 milyon civarında bir ödenek çıktı
Kuzey Çevre Yolu ile ilgili 100 milyon civarında bir ödenek çıktı


AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte partisinin il başkanlığı binasında düzenlenen Halk Günü toplantısında vatandaşların talepleri ve sorunlarını dinledi.

Sanal Instagram haber içi


Toplantıda konuşan Milletvekili Çakır, AK Parti’nin bir halk partisi olduğunu ifade ederek, bu tür toplantıların amacının da vatandaşın sorun ve sıkıntılarını dinlemek olduğunu ifade etti.


 Çakır, “Bizim anlayışımız, halkın içerisinde olma, derdini sıkıntısını anlayabilmektir. Her şeyi çözmek mümkün değil ama sahaya indiğimiz zaman bir yerin sorunu varsa, esnafımızın ve vatandaşımızın sorunu varsa bunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız dahilinde bütün hemşerilerimizi ziyaret etmek ve sorunlarını çözmek istiyoruz. Ama sahamız büyük, Malatya büyük bir şehir, biz de ilimiz genelinde parti olarak ziyaretlerimizi yapıyoruz.  Bütün vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Buradaki tek amacımızın vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinlemek” şeklinde konuştu.

İlhan içen  haber arası


 Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da yatırımların aralıksız devam ettiğini kaydeden Çakır, “Bu dönemde Malatya'mızı çok ilgilendiren önemli yatırımlar var.  Kuzey Çevre Yolu ile ilgili 100 milyon civarında bir ödenek çıktı. Eski askeri hastanenin bulunduğu bölgeye yeni bir Adliye Sarayı yapılacak. Proje bu yılın yatırım programına alındı. Yine DSİ ile ilgili göletlerimiz yatırım programına alındı.  360 yataklı Battalgazi ve 100 yataklı Doğanşehir Devlet Hastanesi tamamlandı.  Mevcut terminal binasının yanına, 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde inşa ettiğimiz yeni terminal binası ile yıllık yolcu kapasitesi 1 milyon 200 bin yolcudan 2,5 milyon yolcuya çıkacak. İnşallah onu da 2023’ün şubat ayında hizmete sunacağız.  Sanayi bölgesinin arıtma problemine kalıcı bir çözüm getirilmesi amacıyla günlük 80 bin metreküp kapasiteli yeni arıtma tesisinin yapımı devam ediyor" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.