casino siteleri

Lazer epilasyon yaptırdı, kolları yandı

Sağlık Haber Girişi : 30 Mayıs 2021 11:50
Lazer epilasyon yaptırdı, kolları yandı
Kahramanmaraş´ta bir güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptıran A.E.´nin kollarında birinci derece yanıklar oluştu.
Dulkadiroğlu ilçesindeki güzellik merkezine giden A.E., 22 Mayıs´ta lazer epilasyona girdi. Seans sırasında kolunda yanıklar oluşan A.E., "Kolumda yanıklar oluştuğunda lazer epilasyonunu uygulayan kişi bana `kullandıkları yeni cihazın farklı olduğundan dolayı yanıkların oluştuğunu, kısa zamanda geçeceğini´ söyledi. Seans sırasında kolumun ağrıdığını ve yandığını söylememe rağmen kendileri ağrıların `geçeceğini´ söyledi" dedi.
Epilasyonun tamamlanmasının ardından evine giden A.E., ağrıların arttığını belirterek, "Seans sırasında vücudum ve kollarımda acı duyduğumu bildirmeme rağmen `acının normal´ olduğu ve bir süre sonra geçeceği söylendi. Kolumdaki yanıklar dayanılmayacak düzeyde acımaya başladı. Ağrıların artmasından dolayı ertesi gün Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Hizmet binasındaki acil servise gittim. Doktor `Yanığın aşırı olduğunu, kalıcı olabileceğini ve uzman doktora görünmem gerektiğini´ söyledi" ifadelerini kullandı.
Hastaneye giden ve kollarında birinci dereceden yanıklar olduğu tespit edilen A.E., "Şikayetçiyim ve şikayetimden asla vazgeçmeyeceğim. Benim başıma gelenler bir başkasının başına gelmesin. Ben yandım başkası yanmasın" dedi.