casino siteleri

Lukoki ve Tetteh en büyük kozu olacak

Spor Haber Girişi : 30 Eylül 2020 13:48
Lukoki ve Tetteh en büyük kozu olacak
Hamza Hamzaoğlu, Lukoki ve Tetteh’in performansından memnun

Süper Lig´de geride kalan haftayı Trabzonspor yenilgisiyle kapatan Yeni Malatyaspor´da form düzeylerinde göze çarpan golcü Tetteh ve orta saha Lukoki, bu hafta oynanacak Antalyaspor maçında Hamza Hamzaoğlu´nun en büyük kozu olacak.

Deprem konutları


Süper Lig´de henüz galibiyetle tanışamayan Yeni Malatyaspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı Antalyaspor maçına galibiyet gözüyle bakıyor. Takımda Antalyaspor maçı hazırlıkları sürerken, golcü oyuncu Tetteh ve orta saha Lukoki´nin çalışmalardaki hırsı teknik heyeti memnun ediyor.


Ligin geride kalan 3 haftalık bölümünde sakatlıklardan dolayı bir arada oynatamadığı Lukoki ve Tetteh´e Antalyaspor maçında ilk on birde forma şansı vermeyi planlayan Hamzaoğlu´nun ikiliden oldukça umutlu olduğu öğrenildi.

YouTube Haber arası


Sparta Prag´dan büyük beklentilerle transfer edilen 23 yaşındaki Tetteh ve Ludogorets´ten alınan Lukoki´nin fiziksel eksiklerini kapatmaları için yoğun çaba sarf etmeleri ve verilen programa harfiyen uymaları Hamzaoğlu´nu memnun ediyor.
Bu arada Yeni Malatyaspor´un transferde Tetteh´in yanına alternatif bir golcü transferi daha gerçekleştireceği belirtiliyor

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.