Mahsur kalan 700 kişi okul yurtlarına yerleştirildi

Darende–Gürün ve Darende–Malatya karayollarının yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatılmasının ardından yollarda mahsur kalan 500'ü aşkın yolcu, Darende Belediyesi'ne ait sosyal tesislerde misafir ediliyor.

Mahsur kalan 700 kişi okul yurtlarına yerleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Darende–Gürün ile Darende–Malatya karayollarının yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatılmasının ardından yollarda kalan vatandaşlar, Darende Belediyesi tarafından sosyal tesislerde ağırlanıyor. Belediyeden alınan bilgilere göre, şu ana kadar 500’ün üzerinde yolcu tesislerde misafir edildi.

 

 

Otobüslerle seyahat eden yolcuların da ekipler tarafından sosyal tesislere yönlendirildiği, olumsuz hava koşulları nedeniyle yeni kafilelerin tesislere getirilmeye devam ettiği bildirildi. Kar yağışının etkisini artırarak sürdürmesi nedeniyle, söz konusu yolların sabah saatlerinden önce ulaşıma açılmasının beklenmediği ifade edildi.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Haber Ajansı
Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!