casino siteleri

Mahsur kalan yolcular misafirhaneye yerleştirildi

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 23 Ocak 2022 18:13
Mahsur kalan yolcular misafirhaneye yerleştirildi
Kahramanmaraş´ta yoğun kar yağışı nedeniyle memleketlerine gidemeyenler şehirlerarası otobüs terminalinden alınarak misafirhaneye yerleştirildiler.
Kahramanmaraş´ta dünden beri devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kahramanmaraş - Kayseri karayolunun kapanmasıyla birçok yolcu otobüsü yolda kaldı. Yolcuların bir kısmı otogarda umutla beklerken, otobüsleri kar nedeniyle rötar yapan vatandaşlar çaresiz kalınca Büyükşehir Belediyesi olaya el attı.
Kahramanmaraş´ta kar ve tipi nedeniyle karayollarında mahsur kalan 15 yolcu Büyükşehir Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu İlçesi Pınarbaşı Misafirhanesi´ne yerleştirildi.
Ekiplerin yardımıyla kent merkezine getirilen yolcular Valilik talimatıyla Büyükşehir Belediyesi misafirhanesinde ağırlanacak.
Birkaç günden beri yoğun kar yağışı nedeniyle bugünde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi´nin otogarında mağdur olan ve memleketlerine gidemeyen vatandaşlarımız oldu. Onlar da büyükşehir belediyemizin misafirhanesinde barındıracağız. Bugün ya da yarın, kar ne zaman biterse belediye olarak onların yanındayız" dedi.