Malatya civar iller arasında cazibe merkezi konumunda

Bölge Haber Girişi : 27 Ağustos 2017 12:16
Malatya civar iller arasında cazibe merkezi konumunda
Malatya Ticaret ve Sanayi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olan Namık Şahin, Malatya ekonomisinin öneminin farkında olduklarını belirterek, “Malatya ekonomisinin dinamizmini daha da artırmak adına özverili bir ekiple katkı vermek için arzu ve iradeye sahibiz” dedi.

MTSO Başkanlığına aday olan iş adamı Namık Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ziyaret ederek seçim süreci hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Şahin, Malatya’nın ekonomisinin önemine dikkat çekerek,“Ak Parti Hükümetleri döneminde bölgemizin kalkınması için birçok desteklemeler yapıldı. Malatyamız da bu desteklerden ciddi paylar aldı. Malatya, civar iller arasında başta sağlık, kayısı tarımı ve sanayisi ile bir cazibe merkezi konumunda bulunuyor. Doğu ve Güneydoğudan gelen birçok nüfusu tutabilmekte, istihdam sağlayabilmektedir. Malatya, çevresinde bulunan birçok ilin üretim unsurlarına ana tedarikçi olarak destek vermektedir. Bu anlamda Malatya ekonomisinin öneminin farkındayız. Bizler AK Parti İktidarından daha fazla destek ve üretim teşviklerinin alınmasını arzu ediyoruz. Malatya ekonomisinin dinamizmini daha da artırmak adına özverili bir ekiple katkı vermek için arzu ve iradeye sahibiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, AK Partinin, ülke kalkınması için verdiği mücadeleyi her zamankinden daha da artırarak devam edeceğini vurguladı.

MTSO’da yapılacak olan seçimler vesilesi ile gerçekleşen ziyareti memnuniyetle karşılayan Kahtalı, seçim sürecinin Malatya’ya hayırlı olmasını diledi.

Sanal Instagram haber içi