casino siteleri

Malatya'da 27 yaşındaki şahıs hayatına son verdi

Asayiş Haber Girişi : 13 Şubat 2021 03:21
Malatya'da 27 yaşındaki şahıs hayatına son verdi

Malatya´da bunalıma giren evli, 2 çocuk babası 27 yaşındaki şahıs çamaşır ipi ile yaşamına son verdi.
Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Özalper Mahallesi´nde meydana geldi.

Deprem konutları


Edinilen bilgilere göre, ailesiyle birlikte Sonbahar Sokak´ta bulunan 2 katlı müstakil bir evin birinci katında yaşayan 2 çocuk babası Bahadır T. (27) gece yarısı girdiği yatak odasından bir süre çıkmayınca eşi R.T. durumdan şüphelenerek odaya girdi. Eşi Bahadır T.´yi tavanda bulunan demir halkada iple asılı halde gören kadın panikle üst kattaki komşusundan yardım istedi.

YouTube Haber arası


İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.
Bahadır T.´nin cenazesi cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu´na kaldırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • M. Sermet Demirci 14 Şubat 2021 01:59

    Yüce Rabbim geride kalan ailesi için merhametli kalplerin yardım etmesini sağlasın. Allah genç kardeşimizi affedip rahmetini de esirgemesin

  • Mustafa turan 13 Şubat 2021 23:53

    Allah rahmet eylesin mekanı çenet olsun inşallah. Rabim günahlarını aaf etin inşallah. Kim bilir ne dersi sorunu vardı.geride gözü yaşlı bir aile

  • Abdul hamit 13 Şubat 2021 16:49

    Fırat ın kenarında çobanın kuzusunu kurt yese allah hesabını bana sorar diyen hz ömer. Bu adamın ailesinin vebali kimin.